Jest naprawde niezly,przez caly czas trzyma w napieciu i ma klimat..mysle ze warto
oj coś mi się wydaje, że troche czasu upłynie zanim będzie mi dane go zobaczyć, chyba przeciągają datę premiery na dvd jak miało to miejsce z "You're Next"
to fakt w napieciu trzyma ale jak to bywa z takimi filmami"nie wiadomo o co tak na prawde chodzi"
b. dobry - nieprzekombinowany, brudny, klimatyczny, bardzo brytyjski. A moim zdaniem, jeśli już pytamy "o co chodzi", to jest to po prostu kolejny z co najmniej kilku znanych mi tytułów brytyjskich, w którym buduje się fabułę na podstawie aktualnego problemu socjologicznego na wyspach - "broken britain," czyli szerzącego się zepsucia w Anglii, zwłaszcza wśród ludzi młodych, a nawet dzieci.
zgadzam się! podobnie jak w Eden Lake. tutaj jednak zachowanie bohaterów było rażąco irracjonalne, np wyłażenie co chwila z auta, lub gdy koleś opróżnia flaszkę a dziewczyna się patrzy tępo przed siebie zamiast mu ją zabrać, lub w ogóle wykazać jakąś inicjatywę w kombinowaniu jak się wydostać z tego zadupia.
a poza wszystkim to mogli -jeszcze na początku - spokojnie cofnąć się do miejsca z którego przyjechali, po dwóch okrążeniach skapnąć się, że te tabliczki nic nie dają i pojechać z powrotem tą samą ścieżką, która ich doprowadziła do chałupy z "keep out"
no ale to zawsze tak jest że gdyby bohaterowie zachowywali się logicznie, to nie byłoby filmu ;p