PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=261650}

Incredible Hulk

The Incredible Hulk
2008
6,4 125 tys. ocen
6,4 10 1 125139
5,6 48 krytyków
Incredible Hulk
powrót do forum filmu Incredible Hulk

najgorszy film Edwarda Nortona w jego karierze, a pomyśleć, że mógł mieć role Jokera w "Mrocznym Rycerzu"

ocenił(a) film na 3
pan_krzysiek

niestety masz zupełną rację... zupełnie nie rozumiem zachwytów tym filmem...
a Edward Norton jest świetnym aktorem i nie mam pojęcia co tutaj robi. mam nawet wrażenie, że on sam w ogóle się nie starał. jakoś w ogólne nie uwierzyłem w jego postać... chyba wyszedł (słusznie...) z założenia, że publiczność i tak wszystko kupi. grunt żeby było głośno, szybko i nie wymagało myślenia.

no a jak na filmwebie przeczytałem, że to "rewelacyjna ekranizacja", to prawie z krzesła spadłem...

ocenił(a) film na 6
michalmichal

Norton zgodził się, gdyż obiecano mu możliwość wpływu bezpośredniego na scenariusz. Po czym gdy już wszystko było nakręcone, jego sceny masowo wycięto zostawiając całą akcję, a Nortona ścięto nawet jako współscenarzystę (po takich cięciach podejrzewam, że sam mógł o to zabiegać, kto by się chciał pod tym podpisać?). A pełna wersja filmu ma być tylko na blu-ray. Słowem - wydymali go. Jak wyjdzie blu-ray, przekonamy się czy słusznie.

pan_krzysiek

,,co to miało być?,,
Kolejny ,,hit,, od marvela ;P

pan_krzysiek

Mężczyzna jest jak bank - musi zarabiać :) tak czy tak Norton wymiata :P

ocenił(a) film na 4
pan_krzysiek

ludzie to jakas paranoja, Norton i Roth zdecydowanie najgorsze zyciowe role, Liv tez nie wiem co robila w tym filmie, no bieda z nedza, kino na psy schodzi