PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36101}
5,9 4,8 tys. ocen
5,9 10 1 4780
3,5 2 krytyków
Inferno: Piekielna walka
powrót do forum filmu Inferno: Piekielna walka

Najgorszy film Van Damme'a zaraz po Legioniście. Po prostu koszmar i nic więcej! Szkoda czasu.

Mr_Mangas

Co ty pierdolisz!!!
Film jest gitara ja ta lala.
Chyba Ci na mózg padło.

Mr_Mangas

Co ty pierdolisz!!!
Film jest gitara ja ta lala.
Chyba Ci na mózg padło.

Mr_Mangas

kolega ma rację jesteś niedorozwinięty umysłowo , film jest zajebisty , zresztą sami zobaczycie , nie zwracajcie uwagi na komentarz tego debila , na 100% down nie widział tego filmu na oczy ... że też takie pojeby wystawiaja recenzje filmom chce się tylko śmiać...

Mr_Mangas

ps obsrany downie Legionista jest bardzo dobrym filmem , nie wystawiaj lepiej wiecej zadnych ocen bo widać że jesteś ograniczony ... muhahahaha

ocenił(a) film na 1
denny

Pozwolę sobie nie zniżać się do poziomu tych dwóch "UCZONYCH PANÓW".
Słowa typu "pierdolisz", "debil" itp. świadczą najlepiej o tym kto jest ograniczony. Zalecam niezwłoczne udanie się na lekcje kultury, bo poziom wypowiedzi "kolegów" nie pozostawia najmniejszych złudzeń co do ich obycia w społeczeństwie.
A tak na przyszłość to, o gustach się nie dyskutuje, nie słyszeliście o tym? Najwyraźniej nie.
Mnie się to "dzieło" nie podobało i mam prawo się wypowiedzieć, a skoro wy buraki, poza przekleństwami nie potraficie sklecić normalnej wypowiedzi, to nie mamy o czym rozmawiać!
Narazie CZUBKI!

ocenił(a) film na 10
Mr_Mangas

no to ja odpowiem grzecznie, że nie zgadzam się z Twoją opinią. moim zdaniem "Piekielna walka" odbiega od innych filmów van Damme'a, ale odbiega w dobrą stronę. fabuła jest prosta, ale jednocześnie ma w sobie jakiś głębszy sens. ale zależy co kto lubi... pozdrawiam

ocenił(a) film na 2
luizka_o

kolejny film z cyklu "zabili go i uciekł" w najgorszym wydaniu...
fabuła tak durna i pełna niedorzeczności że szkoda gadac, nie polecam nawet amatorom tego typu filmow

ocenił(a) film na 6
don111

Oglądałem sporo filmów z Van Damme'm i również uważam, że to najgorszy jego film z tych, które widziałem. Co nie znaczy, że sam film jest beznadziejny. Jest to niezłe kino akcji i daję 6/10. W mojej ocenie film sporo traci mieszając elementy patetyczne z komediowymi. Ale generalnie każdy fan kina akcji może film obejrzeć, aczkolwiek nic nie straci darując sobie jego oglądanie.

ocenił(a) film na 1
holstensa

I o to właśnie chodzi. Tak się składa, że mam w swojej kolekcji DVD znakomitą większość filmografii Jeana, ale ten film sobie darowałem. Nie chodzi o to, że mało jest walk, bo jeśli chodzi o ścisłość to nie ma ich prawie wcale, ale o nieudane połączenie kina akcji i komedii i o banalną i naiwną fabułę (w moim odczuciu). Skoro "kolegom" się podoba, to spoko, ale mnie kompletnie on nie leży, podobnie jak Legionista, choć ten drugi jestem w stanie przełknąć.

Nadal jednak zalecam pierwszy "mondrym" panom podniesienie poziomu kultury, bo ręce opadają.

ocenił(a) film na 2
Mr_Mangas

hehe wg mnie "Legionista" to przy tym filmie - kino wybitne :P

użytkownik usunięty
Mr_Mangas

Co tu sie duzo rozwodzic - niezle sie usmialem przy tym filmie.
Mowiac powaznie, jak patrze na takie filmy to mnie zlosc bierze, ze ktos na takim scierwie zarabia:)

ocenił(a) film na 1

maras1944 bardziej mnie martwi, że koleś pokroju Van Damme'a gra w czymś takim.

Peace!

Mr_Mangas

Ależ wręcz przeciwnie, to jeden z najlepszych filmów z Janem-Kłodą WamDamem jaki widziałam. Zabójcza miszanka filmu akcji i czarnej komedii doprawiona szczyptą szamanizmu, do tego Pat Morita i Danny Trejo występujący wreszcie jako bohater pozytywny (i prezentujący urbi et orbi ze jest w posiadaniu przeuroczego uśmiechu i nie zawaha się go użyć), i nawet Jan-Kłoda mniej dębowy w swojej ekspresji aktorskiej niż zwykle. Polecam!