Faktycznie film mnie rozbroił, byłam przekonana, ze jak di caprio to kicz, ale ze względu na damona poszłam i okazało sie ze film naprawde super. Siedziłam z rozdziawioną gębą na końcu bo nie mogłam w to uwieżyć co sie stało.... szok. bardzo fajny 7/10
"byłam przekonana, ze jak di caprio to kicz"
Kolejna...
Ogarnij się dziewczyno i zdaj sobie w końcu sprawę, że DiCaprio, to jeden z lepszych aktorów młodego pokolenia, w hollywood przynajmniej...
Ja juz tez nie mam sily na takich ludzi , jesli chodzi o DiCaprio to polscy widzowie zatrzymali sie na 98 roku - on musialby wygrac chyba z 5 oskarow zeby opadly im klapki z oczu
zmieniałm o nim zdanie.........fakt zatrzymałam sie na titanicu, kóry mnie rozbawia za każdym razme jak oglądm. obejzłam romea i julke bosko zagrał obejząłam kolejne czyli infiltracje oraz krwawy diament i zrobiłam wowwwwwwwwwwww. dobry jest zmienił sie i czegoś nauczył :)
Zgadzam sie. To ze wyglada jak wyglada nie oznacza ze nie moze byc swietnym aktorem. Chociaz tak apropo wygladu to zdecydowana wiekszosc kobiet uwaza go za jednego z najprzystojniejszych aktorow wiec nie wiem w kim Ty gustujesz bo domyslam sie ze w dlugowlosych niemyjacych sie od tygodnie b...ch... nie dokoncze ze wzglegu na innych i pewny poziom panujacy na tej stronie. Osobiscie darze go duzym szacunkiem bo zawsze dodaje czegos od siebie do granych kreacji.
Żeby przekonać się do DiCaprio wystarczy zobaczyć "Co gryzie Gilberta Grape'a" lub "Chłopięcy świat", zagrał tam bardzo dobrze, mimo młodego wieku.
hehe, albo lepiej zobaczyć jakikolwiek film oprócz "Titanica" (nie ze względu na grę Leo, tylko powszechne, masowe wręcz uprzedzenie).
Wg mnie najlepsze role to: "Aviator", "Co gryzie GG?", "Basketball Diaries", "Total Eclipse", właśnie "Infiltracja", oraz "Krwawy Diament", choć tak naprawdę przekonałam się do jego talentu po obejrzeniu "Złap mnie jeśli potrafisz";) Dopiero potem obejrzałam całą resztą jego filmów i nie zawiodłam się.
Pozdrawiam.
jesteście powaleni na maxa hahahhaha, napisałam jedno zdanie a okazło sie, że kocham niemeckich smierdzieli i w ogole nie znam sie na kinie oraz aktorach. Jak to ludzie sobie lubią koloryzować. poprostu dla mnie kiedyś leo zatrzymał sie na poziomie tytanika i odkładałma filmy z nim na bok. ale przyszedł dzien ze zaczełam sie za nie brać i zmieniłam zdanie wiec ciągta sieeeeeeeeee hahahahha
Pozwolę się wtrącić, bo w komentarzu Experience'a nie było mowy o niemieckich tylko o niemyjących się śmierdzielach, a to w tym przypadku stanowi zasadniczą różnicę, gdyż omawiany tu DiCaprio z pochodzenia jest właśnie Niemcem(w 3/4, a w 1/4 Włochem) i urodę ma bardzo niemiecką ;-) A tak na poważnie to rzeczywiście zaskakujące są dwie rzeczy. Po pierwsze, jak wiele osób może się uprzedzić do świetnego aktora po jednej nieszczęsnej roli w znienawidzonym przez masy filmie(który tak na marginesie wcale nie był aż taki najgorszy)i przez jak wiele lat mogą tę opinię podtrzymywać, a po drugie ileż to wniosków niektórzy potrafią wyciągnąć po jednym krótkim komentarzu. Balerina napisała, że myślała, że jak film z DiCaprio to kicz(każdy ma prawo do błędów, a ona już zmieniła zdanie), ale ani słowem nie wspomniała o jego wyglądzie, bo w końcu wygląd w poważnym aktorstwie jest sprawą drugorzędną.