Infiltracja

The Departed
2006
8,0 350 tys. ocen
8,0 10 1 349839
7,7 67 krytyków
Infiltracja
powrót do forum filmu Infiltracja

PRAGNĘ WYRAZIC MOJE OBURZENIE ZWIĄZANE Z BRAKIEM NOMINACJI DO OSCARA DLA JACKA NICHOLSONA ZA ROLE W TYM FILMIE?? ZAGRAŁ POPROSTU ********** I NIE SZYBKO SIE OSWOJE Z BRAKIEM JEGO NAZWISKA NA LIŚCIE NOMINOWANYCH DO NAGRODY AKADEMII...

użytkownik usunięty
Billy_Hayes

zgadzam sie w 100% !!!!!!!!! toz to porazka podobnie jak brak nominacji dla DiCaprio za ten film

ocenił(a) film na 10

a ja dorzuce brak nominacji dla Wahlberga :/

Sean_Paul

co ty za głupoty mówisz walhberg dostał nominacje do oscara ale nicholson też mógł

ocenił(a) film na 10
hellboy_6

Racja! :D ... nie wiem jak to mogłem przeoczyć :)

ocenił(a) film na 10
Sean_Paul

Co ty za bzdury wygadujesz Wahlberg dostal nominacje za role drugoplanowa wlasnie w tym filmie a Di Caprio dostal nominajce za najlepszego aktora ale w krwawym diamencie wiec niemoze miec dwoch nominacji czytajcie dokladnie a nie pozniej wypisujecie bzdury

Inflirtacja Nominacje :

Najlepszy aktor
Najlepszy film
Najlepszy Rezyser
Najlepszy aktor drugoplanowy
Najlepszy scenariusz adaptowany
Najlepszy montaż

az 6 nominacji ()

Billy_Hayes

Zgadzam się, zgadzam się w 100%!!! Przede wszystkim jestem ZASKOCZONY tym, iż Jack Nicholson nie otrzymał nominacji za Infiltrację, ponieważ uważam, że to jedna z jego najlepszych ról.

Bialym007

Ja niestety mam inne zdanie. O ile Nicholson wielkim aktorem jest o tyl zagrał tu... samego siebie. A chyba nie o to chodzi. Większość postaci zagrana została przekonywująco (Di Caprio - rewelacja, podobnie Wahlberg a nawet z rzadka pokazywany Baldwin), natomiast Nicholson, niestety, obnosił się po planie z samym sobą. Próba zabrania całego filmu dla siebie przyniosła odwrotny efekt. To jedyna postać, w którą się nie wczułem.