Jak czytam te wasze opinie, o tym, że film jest taki wspaniały i ma 9 na 10 to śmiech mie bierze i zarazem uświadamiam sobie, że pewni ludzie nie powinni wypowiadać się wogóle. Wciąż mamy buraczane społeczeństwo i trzeba się z tym chyba pogodzić:(. Film bez sensu. Trzymać się z daleka od takich gniotów.
Beznadziejny to Kolego jesteś Ty. Proponuje ci Piotruisia pana !!!
Ile masz lat ? 12 ??
jakie lubisz filmy stary??? DEPARTED sprawdz sobie ocene tego filmu np. na IMDB tam buraki za calego swiata glosuja, sprawdz sobie
www.imdb.com wpisz DEPARTED i zobacz, okazauje sie ze jestes burakiem w calkiem nieburackim spoleczenstwie.
Beznadziejny jesteś Ty.
Film jest bardzo dobry i takie mam zdanie. Nie spowodujesz, że go zmienię.
Jesli uważasz, że film jest do bani, to ok, ja szanuję Twoją opinię ale Ty naucz się "buraku" szanować zdanie innych. To , że komuś podoba się ten film, nie znaczy, że ten ktoś ma do dupy charakter. Najpierw trzeba poznać potem oceniać.
Nie muszę i nie zamierzam cie poznawać głupia krowo. Po tych twoich pięknych i mądrych sentencjach życiowych mniemam, że masz nie więcej niż 17 lat.
Jedna rada.. nie podniecaj się tak za bardzo byle czym.
Wysil się trochę i obejrz np. Apocalipto a dowiesz się co to jest dobry film.
nie oglądałem infltracji jeszcz ale jest pewnie do bani w porównaniu z orginalem ale no cóż maerykanie już tak mają. ale rozbawileś mnie z apocalypto mam nadziej ze to był sarkazm bo na tym filmie to sie wynudzilem jak nigdy.
Mamy buraczane społeczeństwo - tajes, to się nazywa argument... IMO film na 9/10.
PS Choć w sumie to, niestety, prawda.
Przeczytaj mój nick, to raz, a dowiesz się ile mam lat.
Dwa - oglądałam Apocalypto i uważam, że jest to bardzo dobry film.
Trzy - Wyzywając mnie świadczy to o Tobie jaki jesteś chamski i niewychowany a nie o mnie. Cieszę się, że większość mnie popiera a Ty jesteś sam, gnoju śmierdzący ;]
No tak ;] gadam jak dziwka? pfff... Twoje teksty mnie rozwalają (oczywiście negatywnie). Jesteś chamem, prostakiem i nieywchowanym syneczkiem mamusi. Wnioskując z wcześniejszych Twoich "inteligentnych" komentarzy, to Ty jesteś szczeniakiem, który kozaczy przed monitorem. Ile masz latek? 14? 15? a może 16? więcej bym Ci nie dała. Jeśli jednak masz więcej...to tylko formalnie... bo rozum masz 14-latka bądź mniej. pozdrawiam
obrazasz ludzi niewiadomo czemu kazdy ma swój gust ja tez moge zaczac Cie obrazac i sie z Ciebie wysmiewac bo filmowi pt martwica Mózgów dałes 10 wiec wzuc na luz i obrazaj ludzi którzy mają inny gust niz ty
obrazasz ludzi niewiadomo czemu kazdy ma swój gust ja tez moge zaczac Cie obrazac i sie z Ciebie wysmiewac bo filmowi pt martwica Mózgów dałes 10 wiec wzuc na luz i NIEobrazaj ludzi którzy mają inny gust niz ty
Wkurwiasz troche, ale twoja ksywa jest dobra w sumie. Dlaczego jedziesz na film skoro filmoznawcy juz uznali go za rewelacyjny, to dziwne.
Uznawany jest za jeden z najlepszych filmow w 2006 roku, mowi sie o swietnych rolach wszystkich aktorow, doskonalym scenariuszu itp.
Dał byś sobie spokój koleś z tymi twoimi odpowiedziami... Jesteś tragicznie beznadziejny i zakręcony jak domek ślimaka !! Może jedynie nadajesz się do kręcenia karuzeli a nie do oceniania tego filmu !!
ten 997 to kolejny osioł co sie dopiero co zalogował i cwaniakuje, do gazu z nim
no cóż Mario. Ja niemoralizuję tylko mówię, że to o Tobie świadczy w jaki sposób się wypowiadasz. Możesz pojeżdżać , jak najbardziej ale może tak bardziej kulturalnie bez wulgaryzmów? Fajnie jest kogoś pojechać z klasą ;P pozdrawiam nerwusie
Witam.
Przeczytałem Twoją wypowiedź. Moim zdaniem film fabułą niepowala faktycznie. Natomiast sposób nakręcenia oraz szczegółowość detali z jakich ten film jest złożony- mnie osobiście powalił na kolana. Dodatkowo akcja filmu (choć prosta) trzyma widza w napięciu o czym dobry reżyser powienien zawsze pamiętać.
pozdrawiam
Mnie osobiście podobał się film, a chyba najbardziej aktorstwo, szanuje Twoje zdanie, ale "Buraku" naucz się pisać (-> wogóle) ;D
prowokacja, nawet mario niemoze byc tak glupi zeby szczeze ocenic ten film na 1. istanieje wprawdzie mozliwosc, ze widzial inny film i mu sie pomieszalo albo poprostu mamusia upuscila go na glowe w dziecinstwie.