Infiltracja

The Departed
2006
8,0 350 tys. ocen
8,0 10 1 349839
7,7 67 krytyków
Infiltracja
powrót do forum filmu Infiltracja

Beznadzieja

ocenił(a) film na 2

Jak czytam te wasze opinie, o tym, że film jest taki wspaniały i ma 9 na 10 to śmiech mie bierze i zarazem uświadamiam sobie, że pewni ludzie nie powinni wypowiadać się wogóle. Wciąż mamy buraczane społeczeństwo i trzeba się z tym chyba pogodzić:(. Film bez sensu. Trzymać się z daleka od takich gniotów.

ocenił(a) film na 9
mario977

Beznadziejny to Kolego jesteś Ty. Proponuje ci Piotruisia pana !!!
Ile masz lat ? 12 ??

ocenił(a) film na 2
alex_72

Podziwiam twój gust filmowy. Gratulacje.

mario977

jakie lubisz filmy stary??? DEPARTED sprawdz sobie ocene tego filmu np. na IMDB tam buraki za calego swiata glosuja, sprawdz sobie
www.imdb.com wpisz DEPARTED i zobacz, okazauje sie ze jestes burakiem w calkiem nieburackim spoleczenstwie.

GhostFace

pare literowek w poscie wyzej , sorryyyyyyyyyyyy

ocenił(a) film na 10
GhostFace

Beznadziejny jesteś Ty.

Film jest bardzo dobry i takie mam zdanie. Nie spowodujesz, że go zmienię.

Jesli uważasz, że film jest do bani, to ok, ja szanuję Twoją opinię ale Ty naucz się "buraku" szanować zdanie innych. To , że komuś podoba się ten film, nie znaczy, że ten ktoś ma do dupy charakter. Najpierw trzeba poznać potem oceniać.

ocenił(a) film na 2
cameron88

Nie muszę i nie zamierzam cie poznawać głupia krowo. Po tych twoich pięknych i mądrych sentencjach życiowych mniemam, że masz nie więcej niż 17 lat.
Jedna rada.. nie podniecaj się tak za bardzo byle czym.
Wysil się trochę i obejrz np. Apocalipto a dowiesz się co to jest dobry film.

ocenił(a) film na 7
mario977

nie oglądałem infltracji jeszcz ale jest pewnie do bani w porównaniu z orginalem ale no cóż maerykanie już tak mają. ale rozbawileś mnie z apocalypto mam nadziej ze to był sarkazm bo na tym filmie to sie wynudzilem jak nigdy.

ocenił(a) film na 9
mario977

Mamy buraczane społeczeństwo - tajes, to się nazywa argument... IMO film na 9/10.

PS Choć w sumie to, niestety, prawda.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10
mario977

Przeczytaj mój nick, to raz, a dowiesz się ile mam lat.

Dwa - oglądałam Apocalypto i uważam, że jest to bardzo dobry film.

Trzy - Wyzywając mnie świadczy to o Tobie jaki jesteś chamski i niewychowany a nie o mnie. Cieszę się, że większość mnie popiera a Ty jesteś sam, gnoju śmierdzący ;]

ocenił(a) film na 10
mario977

No tak ;] gadam jak dziwka? pfff... Twoje teksty mnie rozwalają (oczywiście negatywnie). Jesteś chamem, prostakiem i nieywchowanym syneczkiem mamusi. Wnioskując z wcześniejszych Twoich "inteligentnych" komentarzy, to Ty jesteś szczeniakiem, który kozaczy przed monitorem. Ile masz latek? 14? 15? a może 16? więcej bym Ci nie dała. Jeśli jednak masz więcej...to tylko formalnie... bo rozum masz 14-latka bądź mniej. pozdrawiam

użytkownik usunięty
cameron88

obrazasz ludzi niewiadomo czemu kazdy ma swój gust ja tez moge zaczac Cie obrazac i sie z Ciebie wysmiewac bo filmowi pt martwica Mózgów dałes 10 wiec wzuc na luz i obrazaj ludzi którzy mają inny gust niz ty

użytkownik usunięty

obrazasz ludzi niewiadomo czemu kazdy ma swój gust ja tez moge zaczac Cie obrazac i sie z Ciebie wysmiewac bo filmowi pt martwica Mózgów dałes 10 wiec wzuc na luz i NIEobrazaj ludzi którzy mają inny gust niz ty

mario977

Wkurwiasz troche, ale twoja ksywa jest dobra w sumie. Dlaczego jedziesz na film skoro filmoznawcy juz uznali go za rewelacyjny, to dziwne.
Uznawany jest za jeden z najlepszych filmow w 2006 roku, mowi sie o swietnych rolach wszystkich aktorow, doskonalym scenariuszu itp.

ocenił(a) film na 9
mario977

Dał byś sobie spokój koleś z tymi twoimi odpowiedziami... Jesteś tragicznie beznadziejny i zakręcony jak domek ślimaka !! Może jedynie nadajesz się do kręcenia karuzeli a nie do oceniania tego filmu !!

ocenił(a) film na 10
alex_72

i co mario ? sama jestem? jak widać nie. Wszyscy mają Cię za kretyna :)

ocenił(a) film na 10
cameron88

ten 997 to kolejny osioł co sie dopiero co zalogował i cwaniakuje, do gazu z nim

ocenił(a) film na 10
mario977

no cóż Mario. Ja niemoralizuję tylko mówię, że to o Tobie świadczy w jaki sposób się wypowiadasz. Możesz pojeżdżać , jak najbardziej ale może tak bardziej kulturalnie bez wulgaryzmów? Fajnie jest kogoś pojechać z klasą ;P pozdrawiam nerwusie

mario977

Witam.

Przeczytałem Twoją wypowiedź. Moim zdaniem film fabułą niepowala faktycznie. Natomiast sposób nakręcenia oraz szczegółowość detali z jakich ten film jest złożony- mnie osobiście powalił na kolana. Dodatkowo akcja filmu (choć prosta) trzyma widza w napięciu o czym dobry reżyser powienien zawsze pamiętać.

pozdrawiam

ocenił(a) film na 8
mario977

Mnie osobiście podobał się film, a chyba najbardziej aktorstwo, szanuje Twoje zdanie, ale "Buraku" naucz się pisać (-> wogóle) ;D

ocenił(a) film na 10
aduula

prowokacja, nawet mario niemoze byc tak glupi zeby szczeze ocenic ten film na 1. istanieje wprawdzie mozliwosc, ze widzial inny film i mu sie pomieszalo albo poprostu mamusia upuscila go na glowe w dziecinstwie.

ocenił(a) film na 10
kosinda

widze ,ze 997 nie mógł pohamować swych nastolatkowych hormonów i tak się zapienił ,że aż go zablokowali, biedny chłopiec, polecam mu jakiś mocny antyperspirant, wiadomo jak to z gówniarzami bywa:)