Infiltracja

The Departed
2006
8,0 350 tys. ocen
8,0 10 1 349839
7,7 67 krytyków
Infiltracja
powrót do forum filmu Infiltracja

DiCaprio hehhe

ocenił(a) film na 9

Tak naprawdę DiCaprio kojarzył mi się zawszę z taka ciotą (pewnie przez jego wcześniejsze role lovelasa:P :) :P ale w tym filmie naprawdę dobrze zagrał. Damon też był świetny:) a o Jacku nie muszę nic pisać bo każdy wie, że jest on świetnym aktorem :)

ocenił(a) film na 10
zelka1990

Liczba przy nicku wszystko wyjaśnia.Kojarzył ci się z ciota bo oglodałaś
pewnie tylko Titanica.Ma wiele ciekawych ról.

użytkownik usunięty
jotubyl

A ty co, patrzysz na rok urodzenia i wiesz wszystko o osobie? Przystopuj trochę.

ocenił(a) film na 9

Nie chodzi o to czasem tak jest, że ktoś musi w jakiś sposób nam zaimponować żeby go polubić. Ja wiedziałam, ze jest dobrym aktorem ale nigdy mnie do siebie nie przekonał. No ale jego role bardzo mi się podobają i w infiltracji, i wyspie tajemnic i krwawym diamencie np.

ocenił(a) film na 9
jotubyl

a jeśli chodzi o wiek to śmieszne trochę nie muszę mieć 30 lat żeby mieć własne zdanie i nikomu nie musi ono się podobać. To jest właśnie tu śmieszne, że wszyscy się tak spierają ze sobą no ale ja szanuję czyjeś zdanie, bo każdy ma prawo do innego pozdrawiam :)

zelka1990

Ja tez nie przepadam za "Leosiem" :D... tez kojarzy mi sie raczej z ciepla klucha... Ale fakt zagral w paru dobrych filmach :)

ocenił(a) film na 8
eweline2009

Ja wam powiem że rola Romea i w Titanicu także stworzyła mi opinie tylko kobieciaża ale po Cath Me, Inflirtracji i Shutter Island Zmieniłem zdanie i jest on jednym z moich ulubionych aktorów.

ocenił(a) film na 7
jotubyl

"oglodałaś" - Twoja pisownia i odnoszenie się do ludzi za to wyraźnie wskazuje, że jesteś jeszcze młodszy od zelka.

zelka1990

DiCaprio ma więcej takich ról. Polecam obejrzeć: Gangi Nowego Jorku, Wyspę Tajemnic, Incepcję. Co ciekawe w każdym z nich, podobnie jak w Infiltracji ma zarost. Chyba ma to cel poprawy jego wizerunku ze słodkiego chłoptasia w mężczyznę.