Infiltracja

The Departed
2006
8,0 350 tys. ocen
8,0 10 1 349839
7,7 67 krytyków
Infiltracja
powrót do forum filmu Infiltracja
ocenił(a) film na 8

:D

użytkownik usunięty

amen to that

użytkownik usunięty

Nie ma co.. ciekawa konwersacja.. film na pewno zobacze niedługo bo wiele osób go chwali ;)

użytkownik usunięty

-Wspaniała gra aktorska całej obsady :) Oscar dla DiCaprio i Nicholsona !!!
-Świetny soundtrack
-Super scenariusz, dialogi są o setki razy lepsze niż te u 'wielkiego' Tarantino.
-Rewelacyjna realizacja ogólnie. Zdjęcia, montaż itd...

Film na Top10.

użytkownik usunięty

Mickie niedawno pisałeś że Ojciec chrzestny jest filmem wszech czasów, zwolnij bo ciężko za tobą nadążyć.

Jeśli chcesz zobaczyć film wszech czasów to polecam zobaczyć chiński pierwowzór. Tam wszystko jest dopiero rewelacyjne. Nie ma nic genialnego w kopiowaniu cudzych pomysłów.

ocenił(a) film na 8

Takie argumenty mozna postawic w obronie kazdego filmu. Jest wiele filmow majacych wspanila gre aktorska, soundtrack, scenariusz itd.
Przekonaj mnie ze Infiltracja zaluguje aby ja nazywac 'filmem wszech czasow'. Tylko nie pisz swietny montaz, zdjecia, muzyka bo to nie argumenty

użytkownik usunięty
mad_monkey

INFILTRACJA TO FILM WSZECH CZASÓW! OJCIEC CHRZESTNY TO NUMER 1!

użytkownik usunięty

Nie no, argument w stylu: Infiltracja jest filmem wszech czasów bo jest filmem wszech czasów, przekonuje mnie, jest to argument wszech czasów...

ocenił(a) film na 7

http://www.filmweb.pl/topic/1123752/Kto+najlepiej+zagra%C5%82.html

ocenił(a) film na 7

Elias, już nikt w ciebie nie wieży.

za krótki za krótki

użytkownik usunięty
krzychun

'nie wieży' Zgadzam się, nikt. Bo wieży nie ma.

ocenił(a) film na 7

I tak jesteś robotem.

użytkownik usunięty
krzychun

Akurat tego nie pisałem ja, ponieważ konto to dzieliłem kiedyś z inną osobą.

użytkownik usunięty

Hahahaha!

ocenił(a) film na 8

o0

nie dzieliłeś go z inna osobą tylko wtedy zgrywałeś wielkiego krytyka dla którego taki Leoś to goguś a Nicholson to mistrz nad mistrzami ,ostatnio zacząłeś zmieniać opinie względem filmów które niegdyś uznawałeś za arcydzieła
przykład Taksówkarz -uważałeś że to najlepszy film Scorsese(bo powszechnie panuje przekonanie że to jeden z najlepszych jego filmów) a teraz jedziesz po nim na każdym kroku

wniosek usuń konto na filmweb i załóż nowe to nikt nie będzie ci cały czas cisnął