Nie ma co.. ciekawa konwersacja.. film na pewno zobacze niedługo bo wiele osób go chwali ;)
-Wspaniała gra aktorska całej obsady :) Oscar dla DiCaprio i Nicholsona !!!
-Świetny soundtrack
-Super scenariusz, dialogi są o setki razy lepsze niż te u 'wielkiego' Tarantino.
-Rewelacyjna realizacja ogólnie. Zdjęcia, montaż itd...
Film na Top10.
Mickie niedawno pisałeś że Ojciec chrzestny jest filmem wszech czasów, zwolnij bo ciężko za tobą nadążyć.
Jeśli chcesz zobaczyć film wszech czasów to polecam zobaczyć chiński pierwowzór. Tam wszystko jest dopiero rewelacyjne. Nie ma nic genialnego w kopiowaniu cudzych pomysłów.
Takie argumenty mozna postawic w obronie kazdego filmu. Jest wiele filmow majacych wspanila gre aktorska, soundtrack, scenariusz itd.
Przekonaj mnie ze Infiltracja zaluguje aby ja nazywac 'filmem wszech czasow'. Tylko nie pisz swietny montaz, zdjecia, muzyka bo to nie argumenty
Nie no, argument w stylu: Infiltracja jest filmem wszech czasów bo jest filmem wszech czasów, przekonuje mnie, jest to argument wszech czasów...
nie dzieliłeś go z inna osobą tylko wtedy zgrywałeś wielkiego krytyka dla którego taki Leoś to goguś a Nicholson to mistrz nad mistrzami ,ostatnio zacząłeś zmieniać opinie względem filmów które niegdyś uznawałeś za arcydzieła
przykład Taksówkarz -uważałeś że to najlepszy film Scorsese(bo powszechnie panuje przekonanie że to jeden z najlepszych jego filmów) a teraz jedziesz po nim na każdym kroku
wniosek usuń konto na filmweb i załóż nowe to nikt nie będzie ci cały czas cisnął