Kto waszym zdaniem najlepiej zagrał w Infiltracji??
Zapewne najczęstsze będą opinie że Nicholson albo Di Caprio ale ten pierwszy trochę przesadził - mafią nie kieruje przecież niezrównoważony psychol!!
Wg mnie najlepiej zagrał Mark Wahlberg, postać Dignama a szczególnie jego teksty bardzo mi się podobały
Byc może Mark W. Jest aktorem niedocenionym, ale na ekranie było go tak mało, że ledwo kojarzę jego rolę. Jak dla mnie i Leo i Jacko byli super.
Zdecydowanie Mark Wahlberg! Miał najlepsze dialogi, był cyniczny, zabawny, twardy. Ciekawa postać. W pełni zasłużona nominacja do Oscara.
Bardzo dobry był też Nicholson. Jak i Di Caprio, którego nie lubię, ale nie sposób się nie zgodzić, że nie ma talentu.
popieram,Mark był tam najlepszy,Nicholson jak zwykle był świetny,Leo przynajmniej bardzo dobry + ale Mark był po prostu rewelacyjny
Jak dla mnie wszyscy świetni, zgrani... Leo, Jack i Mark. Nie wiem tylko czemu tyle złych opini o grze Jacka. Dla mnie był super. Podobał mi się bardziej niz ci wszyscy mafiozo z kamienną twarzą w innych filmach akcji. Strasznie mnie denerwują a Jack był super super tak samo Leo no i Mark!
Leonardo DiCaprio był w tej roli świetny i aż dziw, że nie dostał nominacji do Oscara(co prawda dostał za Krwawy Diament, w którym również był świetny, ale to nic nie zmienia). Moim zdaniem przejął cały film i nawet Nicholson mu ustąpił.
di caprio byl rewelacyjny. choc nie jestem jego fanka, poza cudowna rola w 'co gryzie gilberta..'.
naprawde, jeden z najlepszych jego filmow ostatnich lat.
Nie rozumiem tego już na serio............ A w "Krwawym Diamencie" to źle zagrał, albo "Aviatorze"????????? A w tych wcześniejszych latach to może jego rola w "Przetrwac w Nowym Yorku" zła była?????????? No i na serio , w Titanicu może źle zagrał???????????, bo może miał tam wizerunek "chłopczyka w porteczkach na szeleczkach" ale zagrał bardzo spontanicznie, naturalnie , tak z życiem.