a dla mnie to ty masz 7 lat i kręcone włosy, nie wypowiadaj się błaźnie, bo mam chęć ci zaje... za to że matka twoja takiego bezmózga urodziła
ty kesy jestes blaznem bo jak komus sie nie podoba film ktory ty lubisz to musisz juz wyzywac ta osobe .
kurcze trzeba umieć wyszukiwać sobie filmy jak lubisz : Saw , Final Destination to raczej małe szanse że spodoba Ci się film Martin Scorsese gdyż filmy te różnią się drastycznie konstrukcją sposobem budowania napięcia i mimo że często są zaliczone do tych samych kategorii to reprezentują skrajne jej bieguny infiltracja to dramat z elementami kryminału thrillera trzeba troszkę poczytać o twórczości danego reżyser i specyfice jego dzieł uchroni Cię to przed rozczarowaniem a nas przed głupimi i niesprawiedliwymi komentarzami !!!!!
popieram przedmówę. Film na takie absurdalnie głupie komentarze nie zasługuje. A ocena 1/10 jest ,że tak to określę, z d..py wzięta. Oczywiście każdy ma prawo do własnej opinii. ... Ale bez przesady.....
Wasze opinie są dla mnie krzywdzące :) Ja bardzo lubię całą serię "Piła", a nawet "Straszny Film". Podobał mi się nawet "High School Musical" i "Zmierzch" ... to wszystko nie przeszkadza ocenić "Infiltracji", "Milczenia Owiec", czy nawet "Skazani na Shawschank" 10/10.
Po prostu nie można od każdego filmu oczekiwać tego samego. Ten film jest arcydziełem, a w swoim gatunku jest po prostu rewelacyjny. Fantastyczna fabuła, fenomenalna obsada i 2 godziny przyjemności bez chwili nudy.
Shit. Wybacz ,ale mam ochotę Cię trzasnąć. Nie wiem jak badziewny musi być film aby dostać 1/10 a Tobie to przychodzi od tak.