Infiltracja

The Departed
2006
8,0 350 tys. ocen
8,0 10 1 349829
7,7 67 krytyków
Infiltracja
powrót do forum filmu Infiltracja

Nieporozumienie

ocenił(a) film na 1

Dla mnie ten film jest nudny i w ogole sensu nie ma. 1/10

ocenił(a) film na 10
Michi007

a dla mnie to ty masz 7 lat i kręcone włosy, nie wypowiadaj się błaźnie, bo mam chęć ci zaje... za to że matka twoja takiego bezmózga urodziła

ocenił(a) film na 10
kesy_

Zgadzam się z Kesy.

ocenił(a) film na 9
Wojtek_dpo

ja tak samo

ocenił(a) film na 10
CrabKong

popieram prostak jakich mało

ocenił(a) film na 1
kesy_

ty kesy jestes blaznem bo jak komus sie nie podoba film ktory ty lubisz to musisz juz wyzywac ta osobe .

ocenił(a) film na 9
Michi007

Nudny i sensu nie ma,dobry jesteś. :D

ocenił(a) film na 9
Michi007

kurcze trzeba umieć wyszukiwać sobie filmy jak lubisz : Saw , Final Destination to raczej małe szanse że spodoba Ci się film Martin Scorsese gdyż filmy te różnią się drastycznie konstrukcją sposobem budowania napięcia i mimo że często są zaliczone do tych samych kategorii to reprezentują skrajne jej bieguny infiltracja to dramat z elementami kryminału thrillera trzeba troszkę poczytać o twórczości danego reżyser i specyfice jego dzieł uchroni Cię to przed rozczarowaniem a nas przed głupimi i niesprawiedliwymi komentarzami !!!!!

użytkownik usunięty
antifaa

popieram przedmówę. Film na takie absurdalnie głupie komentarze nie zasługuje. A ocena 1/10 jest ,że tak to określę, z d..py wzięta. Oczywiście każdy ma prawo do własnej opinii. ... Ale bez przesady.....

antifaa

Wasze opinie są dla mnie krzywdzące :) Ja bardzo lubię całą serię "Piła", a nawet "Straszny Film". Podobał mi się nawet "High School Musical" i "Zmierzch" ... to wszystko nie przeszkadza ocenić "Infiltracji", "Milczenia Owiec", czy nawet "Skazani na Shawschank" 10/10.

Po prostu nie można od każdego filmu oczekiwać tego samego. Ten film jest arcydziełem, a w swoim gatunku jest po prostu rewelacyjny. Fantastyczna fabuła, fenomenalna obsada i 2 godziny przyjemności bez chwili nudy.

ocenił(a) film na 9
Michi007

Shit. Wybacz ,ale mam ochotę Cię trzasnąć. Nie wiem jak badziewny musi być film aby dostać 1/10 a Tobie to przychodzi od tak.

justareader

Po prostu niektórzy mają skalę oceniania ograniczoną do 1 i 10.

1 - nie podobało mi się/nie zrozumiałem
10 - no... fajnie mu głowę urwało!