Nie będę się tutaj zbytnio rozpisywał, ale aktorstwo, montaż, fabuła, po prostu przemawiają za tym aby dać zasłużone według mnie 9/10, zaskakująca końcówka, film trzyma w napięciu, nie jest przewidywalny, po prostu świetna akcja z jeszcze lepszą linią fabularną, z czystym sumieniem polecam, bo chociaż film trwa prawie 2,5h to nie nudzi ani przez chwilę.
Zgadzam się w 100%.Dawno już nie oglądałem filmu z tak świetną fabułą i super obsadą.Prawie 2,5h filmu minęło nie wiadomo kiedy. Cóż mogę dodać? WIĘCEJ TAKICH FILMÓW !
Genialny, to jest oryginalny film "Infernal Affairs", natomiast to jest, żenująca podróbka. Co do nieprzewidywalności, to rzeczywiście, nie przewidziałem,ze można aż tak słowo w słowo, ujecie w ujecie, motyw z motywem ZERŻNĄĆ z oryginalnego scenariusza.Hollywood, po raz kolejny udowodnił, ze jak się weźmie za remake, jakiegoś kultowego filmu, to zawsze spie**oli. Oglądając ten film, wiedziałem,ze jest on, inspirowany Infernall Affairs, ale sądziłem,że wniesie, coś nowego, świeżego, zamiast niemalże dosłownie spłycając oryginał, do tego zabierając cały jego klimat.