Infiltracja

The Departed
2006
8,0 350 tys. ocen
8,0 10 1 349851
7,7 67 krytyków
Infiltracja
powrót do forum filmu Infiltracja

Moim zdaniem powinien on spaść na Di Caprio, i zginąć razem z nim!!! Wtedy film byłby w miarę realistyczny, a tak końcówka przypomiona rzeźnię ze "Scarface`a"...Brakowało milimetrów, szkoda...

xtrmntr_2

żałosny jesteś naprawdę .Następnym razem włącz sobie złotopolskich coś na twoim poziomie.

ocenił(a) film na 5
Kirk666

Kirk666 to ty jesteś żałosny i włącz sobie Mode na sukces to jest na twoim poziomie bo Złotopolscy są zadobrzy na ciebie

xtrmntr święta racja, wtedy film by mnie zadziwił ze w połowie filmu zabili głównego bohatera i gwiazde

Fisher_7

Wiesz co moda na sukces jest dla mnie chyba za ambitnym serialem ,a pozatym nie nadążam za tą wartką akcją...Tak swoją drogą macie wspaniały tok rozumowania .Chyba chodzicie do tej samej podstawówki.

Kirk666

Moim zdaniem Queenan powinien w tej scenie zaskoczyć widzów umiejętnościami np na miarę spidermana. Dzięki temu mógłby uratować siebie a przy okazji zabrać DiCaprio do Nowej Zelandii, gdzie razem mogliby walczyć o zalegalizowanie małżeństw homoseksualnych i wszystko dobrze by się skończyło. A tak poważnie jaki trzeba mieć poziom idiotyzmu żeby zgodzić się tak niedorzeczną propozycją zakończenia?

ocenił(a) film na 10
xtrmntr_2

Ha, ha, ha... Ciekawe jakim trzeba być idiotą, żeby nie wyłapać ironii w tym co napisałem? : ) Bo tak naprawdę ta scena była kretyńska, więc gdyby poleciał kilka milimetrów dalej, to naprawdę niewiele mogłoby to pogorszyć, ha, ha, ha!