Film jest dobry, fabuła ciekawa, dobra gra aktorów, ciekawie nakręcony, ale czy to są powody by otrzymać oskara? Wielkia pomyłka Amerykańskiej Akademi Filmowej.. 4/10
Dlaczego?? Film jest (moim zdaniem) Super... Poza tym nie widzę "Babla" albo "Listy z Iwo Jimy" Jako laureata oscara... Dla mnie 9 na 10!!! A najlepsza jest w nim gra aktorska:) Pozdr.
Wg mnie filmy ktore otrzymuja oscara za najlepszy film powinny być wyjątkowe, głębokie, a nie tylko dobrym filmem akcji z fajnym scenariuszem (dodatkowo zapożyczonym) i dobrą grą aktorów.. to po prostu nie to. Ale trzeba też zauważyć, że w tym roku nie było wiele filmów do wyboru.. co nie zmienia faktu, że wg mnie Infiltracja nie zasłużyła na oscara. pozdro
Nie żebym się czepiała... gusta są różne i każdy wystawia ocenę według własnego uznania - niemniej jednak u mnie albo film jest dobry, albo poniżej oczekiwań... Stwierdziłeś, że "Film jest dobry, fabuła ciekawa, dobra gra aktorów, ciekawie nakręcony" a dałeś mu 4/10 ('poniżej oczekiwań') dlatego że dostał Oscara??? Bo taki wydźwięk ma twoja wypowiedź.