PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136005}

Infiltracja

The Departed
2006
8,0 349 tys. ocen
8,0 10 1 349226
7,7 89 krytyków
Infiltracja
powrót do forum filmu Infiltracja

Wszyscy rozpisujecie sie o Di Caprio i ewentualnie o Damonie, a reszta obsady? Martin Sheen, Mark Wahlberg czy Alec Baldwin - te nazwiska mówią same za siebie.

ocenił(a) film na 7
aragorn_23

Mark Wahlberg to drewniany kloc pokroju Afflecka i Reevesa, nie rozumiem więc dlaczego ma się go wynosić na piedestał. Poza tym jeśli tylko pomyślę sobie, że Tony'ego Leunga i Andy'ego Laua mają zastąpić chłoptasie pokroju DiCaprio i Damona, to po prostu ręce mi opadają... Jedyne plusy obsady to wyjadacze jak Nicholson i Sheen.

ocenił(a) film na 10
eon_blue

To jest wlaśnie odpowiedź. Wszyscy sie rozpisują o DiCaprio i Damonie bo nie mogą znieść ze to oni mają zagrać główne role. Ja tam do nich nic nie mam i mi nie przeszkadzają. Zgadzam sie że Nicholson a za nim Sheen to niewątpliwie dwa wielkie atuty filmu. Oni nigdy nie zawodzą widzów i nie grają a stają sie swoimi postaciami.

Queen_Margott

jak dla mnie Di Caprio jest dobrym aktorem i co najważniejsze JEST aktorem! - kto nie wierzy polecam - Co gryzie Gilberta Grape'a - taki młody a już jak przekonująco zagrał. (nie jak wspomnieni Affleck czy Dammon czy też Wahlberg)