Infiltracja

The Departed
2006
8,0 350 tys. ocen
8,0 10 1 349839
7,7 67 krytyków
Infiltracja
powrót do forum filmu Infiltracja

Ale przez ten film zacząłem się przekonywać do ról Leonarda. Dziwne i zabawne zarazem :)

PanLewis

Nie wiem czy takie dziwne. Ja miałem podobnie. Wcześniej kojarzyłem go tylko z Titanicem. Po obejrzeniu Infiltracji obejrzałem kilka innych filmów z Leonardo sprzed i z po Titanica (Złap mnie, jeśli potrafisz, Gangi Nowego Jorku, Krwawy diament, Przetrwać w Nowym Jorku, Co gryzie Gilberta Grape'a) i na dzień dzisiejszy uważam go za najbardziej utalentowanego aktora młodej generacji

ocenił(a) film na 9
paint

Hihi, to znaczy, że "Titanic" go niszczy, bo w "Incepcji" znów pokazał klasę :P

PanLewis

o tak. 'incepcja' była wspaniała :) chociaż moim zdaniem 'wyspa tajemnic' też była bardzo ciekawa. I co jest jeszcze dobrego w leonardzie, że wybiera sobie filmy, które nie mają kontynuacji. często sequel psuje ogólnie film.

i to prawda. po tych filmach uważam leonarda za jednego z lepszych aktorów :)

africansun

"droga do szczęścia' z Kate Winslet.. pokazał, że miłość nie zawsze jest tak piękna i romantyczna jak w 'Titanicu'. mnie się podobało.. jeden z najlepszych aktorów :)

PanLewis

witam!
zgadzam się ! widzę że więcej osób ma takowe odczucia! xD
jak dla mnie to w jego wcześniejszych rolach się nie wykazywał i był taki dziecinny, za słodki jak dla mnie.
ale teraz to fiu fiu. zmężniał, w sumie to wydoroślał. Leo w przeciwieństwie do Nicolasa Cage (co jest bardzo smutne :/ chłopina schodzi na psy ) super dobiera nowe role... role wymagające, ambitne i ciekawe. "krwawe diamenty", "droga do szczęścia" , "inflirtacja", "wyspa tajemnic", "incepcja" same hity jak dla mnie!!!! wszystkie dobre lub bardzo dobre a on gra wspaniale! brawo!!! byle tak dalej! :D
pozdrawiam!