PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136005}

Infiltracja

The Departed
2006
8,0 349 tys. ocen
8,0 10 1 349196
7,7 89 krytyków
Infiltracja
powrót do forum filmu Infiltracja

Scorsese przerzucił sie cos ostatnio z DeNiro na DiCaprio . Ten reżyser ma swoich ulubionych aktorów jak kiedys co film główną role grał DeNiro tak teraz DiCaprio. Nie mówie że to źle ale to raczej żadko spotykane zjawisko wśród reżyserów.

ocenił(a) film na 10
narq

Faktycznie.....racja, Scorsese się przeżucił....ciekawe jak długo będzie współpracował z DiCaprio i czy w następnym filmie też go zaangażuje. Swoją drogą słyszałam że to DeNiro polecił Leo Martin'owi. Ciekawe czy to prawda.

ocenił(a) film na 9
Queen_Margott

A to ciekawe . Możliwe, tylko kogo poleci DiCaprio gdy już wyrosnie na tak wspaniałego aktora jak DeNiro? pozatym nie ma co ukrywać że, Robert uczył sie aktorstwana w filmach Martina...

ocenił(a) film na 10
narq

Czytałam to gdzieś, DeNiro grał z DiCaprio w dwóch chyba filmach i polecił go Martin'owi kiedy ten planował obsadę do "Gangów Nowego Jorku". Poza tym DiCaprio podobno bardzo chciał pracować ze Scorsese no to chyba DeNiro mu zrobił przysługe i potem tamci sie spiknęli że teraz do każdego filmu go bierze. Ja myślałam że jak Gangi taką kleske poniosły to Scorsese sie wystraszy, ale nie.

ocenił(a) film na 10
Queen_Margott

A tak wogóle dzięki za wpis na bloga w sprawie filmu. Pozdrowionka.

użytkownik usunięty
Queen_Margott

Tak grali razem w dwuch filmach w "Chlopiecym Swiecie " w 93 roku i w Pokoju Marvina w 96 i De Niro polecil Dicaprio po chlopiecym swiecie a Scorsese podobno od tej pory uwaznie sledzil kariere Leo

użytkownik usunięty

Tak grali razem w dwoch filmach w "Chlopiecym Swiecie " w 93 roku i w Pokoju Marvina w 96 i De Niro polecil Dicaprio po chlopiecym swiecie a Scorsese podobno od tej pory uwaznie sledzil kariere Leo

ocenił(a) film na 9

DiCaprio ma okazje zostac świetnym aktorem dzieki martinowi i robertowi . poza tym jego rola w Chłopięcym świecie była niezła.

użytkownik usunięty
narq

Tak to prawda zagrał tam bardzo dobrze zobaczymy jak bedzie z the departed mam nadzieje ze Scaorsese umiejetnie wykożysta potecjał tylu świetnych aktorow i zrobi swietny film w swoim stylu:) Pozdrawiam

ocenił(a) film na 9

Racja . szkoda że zamiast Nicholsona nie ma De Niro :)

użytkownik usunięty
narq

Nie do konca sie zgodze :) bo De Niro ostatnio nie gra najlepiej a Nicholson jest wciaz w swietnej formie a pozatym to rola stwożona dla niego :) po za tym jestem ciekawa co wyjdzie z tego duetu chociaz zastanawia mnie dlaczego Scorsese tak nagle zrezygnowal ze wspolpracy z De Niro moze w tedy jeszcze by sie nie wypalił

ocenił(a) film na 9

nie musisz sie zgadzać gdyż to był żart chdziło mi o związek leo roberta i martina (patrz temat)
pozdro

użytkownik usunięty
narq

Wiem ze nie ;) tylko wyrazam swoje zdanie ;) ale jesli De Niro bylby taki dobry jak kiedys to wyszlo by z tego nie złe trio

ocenił(a) film na 10

Trio byłoby rzeczywiście niezłe, chciałabym zobaczyć jakiś ich wspólny film, ale sie ciesze że w Departed gra Nicholson, pasuje do niego wizerunek tego czarnego charakteru, mam nadzieje że powróci w świetnym stylu, jakoś bym tu nie widziała w tej roli DeNiro. :)

narq

Jednak już niedługo De Niro wraca do współpracy ze Scorsesem, o ile nic się nie zmieni w obsadzie Frankie Machine'a. Mam nadzieje, że nie, a także, że dołączy jeszcze Joe Pesci, bo zestawienie Scorsese, De Niro, Pesci gwarantuje sukces.

ocenił(a) film na 10
djbaro

Tak rzeczywiście Scorse DeNiro i Pesci to sukces , przykładem może być film "Chłopcy z ferajny". Ja bym chciala żeby DeNiro juz wrócił do Scorsese bo dobrze im razem szło, ja nie mówie że Scorsese i DiCaprio to jakieś złe zestawienie, w końcu Aviator nie był zły, ale z DeNiro mu chyba lepiej szło.

użytkownik usunięty
Queen_Margott

a ja mysle ze jesli scorsese nakreci naprawde swietny film to nikt nie bedzie doszukiwal sie sukcesu albo jego braku w obsadzie

ocenił(a) film na 10

Wszystko się okaże jak "The Departed" wejdzie na ekrany.