Infiltracja

The Departed
2006
8,0 350 tys. ocen
8,0 10 1 349851
7,7 67 krytyków
Infiltracja
powrót do forum filmu Infiltracja

Mam pytanie bo skonczylem ogladac ten film na momencie w ktorym zginął Billy Costigan (Leonardo DiCaprio ) i czy Madeline otworzyla ta koperte a jak tak to co wniej bylo i jeszcze co sie stalo pozniej z Colinem Sullivan (Matt Damon)??? Prosze o odp....

ocenił(a) film na 8
ptaaku

Madeline nie otworzyła koperty,przynajmniej nie było to pokazane,odeszła od Colina,który na końcu został zastrzelony przez Dignam'a

fenix

I wszyscy główni bohaterowie zginęli xD i koniec xD the end...ale nie no film był zajebisty...tyle że za długi troche jak dla mnie.... :) ale 8/10

ocenił(a) film na 10
ptaaku

ona otworzyła koperte, w której było nagranie którego słuchała... nie było to pokazane ale można się tego domyśleć... Colin(Matt Damon) został na końcu zastrzelony w mieszkaniu przez tego gościa który się zwolnij po śmierci tego który został zrzucony z dachu) ( nie pamiętam jak się nazywali, nie mam pamięci do imion:P).... pozdrawiam

91martynka

nagranie którego słuchała zostało przysłane do Colina a ona go otworzyła,ponieważ zobaczyła kto jest nadawcą
Colin został zastrzelony przez Dignama w swoim mieszkaniu a nie czyimś
i jeśli o mnie chodzi w kopercie którą dostała Madeline było właśnie coś na Colina,co miała przekazać Digamowi