hehe, dopierdo obejrzalem na kompie nawet nie wiedzialem o tym filmie nic, obejrzalem dopiero a on wlasnie na HBO leci, hehe to jak trafić 6 w totka.
tiia, ja też wczoraj oglądałam Infiltracje na HBO i choć leciał już wcześniej dopiero teraz mnie wciągnęło i muszę powiedzieć że to bardzo dobry film, a zakończenie nie przewidywalne, wiedziałam że ktoś zginie ale że tak bezceremonialne, scena w windzie była szokująca i nawet mi go szkoda.
P.S. nie pisze kto bo może ktoś jeszcze nie widział tego filmu a ja nie chce zdradzać zakończenie, choć już trochę na to za późno ;-)
Też wczoraj oglądałam ten film na HBO i bardzo mi się podobał! Nikolson po raz kolejny pokazał jakim jest wspaniałym aktorem. Do ostatniej minuty trzymał w napięciu.
ps. jak myślicie co Billy dał Madelaine w tej brązowej kopercie?;>
własnie to mi sie troche nie zgadza, bo wydaje mi się że dał jej jakies papiery ukazujące że on jest gliną i pokazujące kto jest wtyką mafi. Jeszcze nie wiem dlaczego ten gosciu co dzwnoił do billa żeby przyszedł bo namieżyli wtykę go nie wydał. a wy co myslicie ?
Też dziś obejżałem w HBO. Myślałem, że na koniec Madeline wyjawi co jest w kopercie i że Sullivan pójdzie siedzieć. Ale teraz już nie wiem co tam było.
Jeśli chodzi o tego co nie wydał Costigana to dlatego, że sam był wtyką. Na zakończenie wydało mi się, że każdy tam jest szczurem i jedni na drugich donoszą.
Ja myślę że w kopercie była cała prawda o Billym Costiganie, że jest tajniakiem itd. oraz dowody np. nagranie, o tym że Sullivan to zdrajca,
bo przecież Madelin była na pogrzebie Billego, więc skąd wiedziała że jest policjantem i już wtedy nie chciała znać Sullivana (i dobrze ;-)
Nie pokazywali tej koperty bo chcieli żeby widz sam sobie dopowiedział;]
Jeszcze myślę że mogło być w tej kopercie jakieś info, telefon do Digmana, bo przecież nikt się nie dowiedział prawdy o Sulivanie a on go załatwił, więc musiał wiedzieć do Billego.
P.S. w sobotę znowu obejrzałam Infiltrację,
jakiś nałóg czy co? ;)))