PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136005}

Infiltracja

The Departed
2006
8,0 349 tys. ocen
8,0 10 1 349196
7,7 89 krytyków
Infiltracja
powrót do forum filmu Infiltracja

moje zdanie ...

ocenił(a) film na 8

Powiem tak ... to bedzie film kultowy ... mozecie sie nie zgadzac ... mozecie miec swoje zdanie ... ale za kilka lat przynacie mi racje /// ... oraz ... przynajmniej 3 nominacje do Oscara i kolejny Oscar dla Jacka N ....

.... baaaaaaaaaaaardzo wierze w ten film ...

ocenił(a) film na 3
Denis

Z tego co na chwile obecna zauwazylem to jeden fakt, bedzie to w miare wierny remake (jest nawet scenea z gipsem) :/ Leo nie pasuje mi do roli Yana tak jak Damon do Winga ;(. Jesli ten film dostanie Oskara to bedzie jedna wielka kompromitacja, bo co wtedy mozna powiedziec o chinskiej wersji, ktora byla pierwsza i tej nagrody nie dostala.

Ajatollach

Dialog dwóch wielkich znawców kina.
Oboje filmu nie widzieli. Jeden pisze, że Oscary pozdobywa, drugi, że jak je pozdobywa to będzie kompromitacja. Po prostu zabawni jesteście :)
Może tak obejrzyjcie najpierw ten film, a potem się wypowiadajcie?

ocenił(a) film na 8
Albertino

oooooki :-)

wróce tu gdy już obejże film ..

a troszke fantazji jeszcze nikomu nie zaszkodziło .. więc się tak nie obużaj odrazu :-)

....

a znawcą kina jestem :-) takim śmiesznym .. ale uwierz że swoje w życiu obejżałem ...

ocenił(a) film na 8
Denis

oraz ... świetny avatar :-)

fan Lebowskiego ?

Denis

Hmmm, możliwe, że fan w koncu tyle razy już ten film widziałem ;) Może bardziej fan braci Coen :)
Poza tym rozmawiać na temat filmu to nic złego (mi też się to zdarza), ale takie osądy to już przesada ;)

ocenił(a) film na 10
Albertino

A ja uważam, że czeka nas świetne kino ! ;) Martin Scorsese raczej nie zalicza wpadek, podobnie jak większość z tej co tu dużo mówić genialnej obsady... ale z dokładniejszą oceną poczekam do dnia, w którym obejrze film... i obym się nie zawiódł :P
Pozdro