Powiem tak ... to bedzie film kultowy ... mozecie sie nie zgadzac ... mozecie miec swoje zdanie ... ale za kilka lat przynacie mi racje /// ... oraz ... przynajmniej 3 nominacje do Oscara i kolejny Oscar dla Jacka N ....
.... baaaaaaaaaaaardzo wierze w ten film ...
Z tego co na chwile obecna zauwazylem to jeden fakt, bedzie to w miare wierny remake (jest nawet scenea z gipsem) :/ Leo nie pasuje mi do roli Yana tak jak Damon do Winga ;(. Jesli ten film dostanie Oskara to bedzie jedna wielka kompromitacja, bo co wtedy mozna powiedziec o chinskiej wersji, ktora byla pierwsza i tej nagrody nie dostala.
Dialog dwóch wielkich znawców kina.
Oboje filmu nie widzieli. Jeden pisze, że Oscary pozdobywa, drugi, że jak je pozdobywa to będzie kompromitacja. Po prostu zabawni jesteście :)
Może tak obejrzyjcie najpierw ten film, a potem się wypowiadajcie?
oooooki :-)
wróce tu gdy już obejże film ..
a troszke fantazji jeszcze nikomu nie zaszkodziło .. więc się tak nie obużaj odrazu :-)
....
a znawcą kina jestem :-) takim śmiesznym .. ale uwierz że swoje w życiu obejżałem ...
Hmmm, możliwe, że fan w koncu tyle razy już ten film widziałem ;) Może bardziej fan braci Coen :)
Poza tym rozmawiać na temat filmu to nic złego (mi też się to zdarza), ale takie osądy to już przesada ;)