... nie zapominajmy, ze filmu nie ocenia się na podstawie pierwszych 30 minut, zwłaszcza jeśli film trwa 5 razy tyle!
Faktycznie, pare osób juz zauważyło, ze początek się dłuzy, ja szczerze powiem, ze sam jak się spieszę, takze trochę przewijam (bo mam na DVD) ;) Ale i tak daje filmowi 10/10 bo cała reszta nadrabia ten początek.
Pozdrawiam i zachęcam jednak do obejrzenia w przyszłości całego filmu, bo jest na prawdę świetny!
Ja obejrzałem cały film i dalej nudy. Nie wiem za co ten film dostał taką wysoką ocenę..
dokładnie ;]. jak się ma 10 lat to trudno zrozumieć taki film. film zarąbisty. a jak sie nie znasz to skoncz.
pzdr;*
Nie dam Infiltracji 10/10...ale solidne i zasłużone 8/10...jest to film rewelacyjny to prawda ale ma kilka minusów. Popieram, że opinia iż jest nudny jest idiotyczna. Ale może ja się nie będę wypowiadał. Kocham Martina więc moja ocena nie jest obiektywna :P Jednak Oscar za reżyserię się nie należał i zdania nie zmienię. Martin powinien dostać Oscara za taksówkarza i Aviatora, Infiltracja pomimo 8/10 jest dla mnie jego najgorszym filmem.
Zwiodłem się na tym filmie może to przez obsadę (nie przepadam za Nicholsonem, Damonem i DiCaprio) film był nudny i bez polotu zero jakiejkolwiek akcji. Według mnie nie zasługuje na tak wysokie oceny i rozgłos. 4/10
Nie zgodziłbym się ale jak mówią "są gusta i guściki". Każdy ma prawo mieć własne zdanie. DiCaprio lubię bardzo... jest to jeden z tych aktorów który się fenomenalnie wyrobił i robi naprawdę niezłe filmy. Gangi Nowego Jorku. W Aviatorze zagrał po prostu najlepszą rolę swojego życia. Krwawy Diament też dobry no i Infiltracja. Matt Deamon to jest moim zdaniem aktor dwóch filmów. Fenomenalny Buntownik z Wyboru, film który mogę oglądać codziennie i ciągle. No i drugą jego rolą to jest Bourne. Nie dla tego że dobrze tam zagrał, bo nie oszukujmy się nie jest to aktor wysokich lotów, ale na pewno dlatego, że w moim odczuciu Bourne'a zagrał bardzo dobrze. Uważam, że po prostu się do tej roli nadaje.
Za Jackiem Nicolsonem też nie przepadam, ale przyznam, że w Infiltracji zagrał naprawdę ładnie. No i znalazłbym jeszcze kilka innych dobrych filmów z nim.
Pozdrawiam.