Infiltracja

The Departed
2006
8,0 350 tys. ocen
8,0 10 1 349839
7,7 67 krytyków
Infiltracja
powrót do forum filmu Infiltracja

narazie jedne wielkie nudy ,nie wciaga widza czy rozkreci sie dalej film ,bo nie wiem czy sie oplaca ogladac caly film?

użytkownik usunięty
malaMi

Jeżeli dla Ciebie pierwsza godzina jest nudna,znaczy nie oglądaj dalej.Poprostu to nie Twój klimat :)

By the way

THE DEPARTED 10/10

malaMi

ciężko sie czyta takie gówniane posty jak twój, niektóre filmy powinny byc zabronione do oglądania przez takich łepkuff jak ty i tobie podobni. Odpusc sobie filmy Scorsese najlepiej, chociaz ty raczej nie jestes z tych ktorzy rozrozniaja style poszczegolnych rezyserow.

ocenił(a) film na 8
GhostFace

to ich nie czytaj:P-moje prawo wyrazac tu opinie ,a jak Ci sie ciezko je czyta to twoj problem nie moj
btw jestem dziewczyna ;) i starsza pewnie od Ciebie,filmy Scorses'a uwielbiam,tylko ten sie zaczynal malo ciekawie (wkoncu trwa az 2:20)i sie wolno rozkreca poprostu,jednak obejrzalam go do konca i druga polowa znacznie lepsza od pierwszej(wkoncu akcja jest)a koncowka to juz masakra ;)dobra rola Leo

noi jedno pytanie mam co bylo w kopercie ktora wrecza psychiatrze Leo? chodzi mi o wasze domysly ,bo w filmie wkoncu nie bylo to pokazane

malaMi

"Hej, właśnie robię kupę i jak na razie śmierdzi. Opłaca się robić do końca?"

Debilna odpowiedź na debilny post. Pozdrawiam Ciebie i współbraci z zakładu.

Mierzwiak

hehehehe, zabiłes mnie tym, pozdro. ahahhahaahahahah wydluzaaaaaaaaam smiieeeech aby wyslac pooooosttt

ocenił(a) film na 8
GhostFace

wy jestescie jacys obaj chorzy - jak mozna porownywac gowno do filmu ???,no ale jaki poziom postow tacy ludzie...film to film ,sa takie co sie zaczynaja gowniano a potem rozkrecaja a sa tez takie co sie zapowiadaja z poczatku fajnie a potem to dno,ale widac wy chyba o o tym nie wiecie..a tak wogole to wiecej kultury wam by sie przydalo w odpisywaniu

Mierzwiak

buahahah.... mierzwiak trafnie to przedstawil.. hheheh, ten temat co najmniej glupi.. ratuje go tylko post mierzwiaka :]

Intruder

omg... zmula na necie i nie pokazalo mi ze poprzedni post doszedl... sorki za to samo 2 razy ;]

ocenił(a) film na 8
Intruder

widac tworzycie razem jakies kolko wzajemnej adoracji ,jedyne wartosciowe posty tutaj i ktore mogly mi pomoc w wyborze to Luki Skywalker ;) no ale przepraszam was za glupi temat- i ubolewam nad tym ze musieliscie go czytac ...;)

malaMi

Olej takich gości, Alida, bo sami dają dowód swojego poziomu. Jak się nie podoba jednemu z drugim, to wypad. Każdy może stworzyć temat, jaki chce i nic Wam do tego. A kolega Mierzwiak jak chce, to może dokończyć swoje g..., a potem nawet je zjeść. Jego sprawa. Co za ludzie...

ocenił(a) film na 9
malaMi

Wiesz co jeżeli ten film cię nie wciąga to prponuje Ci Esmaralde !!!

ocenił(a) film na 8
alex_72

Esmerlada a co to bajka jakas? czytaj ze zrozumieniem film obejrzalam do konca- ocena 8/10

ocenił(a) film na 9
malaMi

oczywiście że TAk
daje 9 na 10
chociaż mam pewne "ale" które moze ktos jest mi w stanie wytlumaczyc-- po co Costello od dziecka przygotowywal Colina do tego aby zostal policjantem(jego szczurem) jesli byl wtyką FBI jaki to ma sens ?