Osobiście fabuła bardzo mnie wciągnęła. Wątek bezwzględnego tytoniowego imperium jest bardzo ciekawy. Obsada w tym filmie jest rewelacyjna. Gorąco polecam.
Fabuła, obsada - wszystko bardzo fajne. Mimo to film trochę mnie wynudził. Oglądałem go bez większego napięcia:)
Ogólnie całość na + więc daje 7/10
Ja natomiast się w ogóle nie wynudziłem :) To już raczej kwestia subiektywna, chyba, że film jest naprawdę denny i wynudzi każdego :)
Już zaznaczyłem do obejrzenia :D Jestem ciekaw o czym jest ten film bo opisu nie ma :D Jestem zaintrygowany he he.
Od siebie także polecam.
Kawał dobrego, mocnego scenariusza i świetny Al Pacino, który podbija ocenę ku górze.
Kilka słów na temat czemu, aż 8/10.
http://www.filmweb.pl/film/Informator-1999-848/discussion/Powiedzie%C4%87+o+tym+ co+jest%2C+%C5%BCe+jest%2C+a+o+tym+czego+nie+ma+%2C%C5%BCe+go+nie+ma+%2Cjest+pra wd%C4%85+-+Arystoteles,1872657
pozdro Homera
Majstersztyk, mistrzostwo film trzyma w napięciu w ogóle sie nie nudzilem! Genialni Crowe i Pacino, chyle czoła ich grze. Polecam !!
W rzeczywistości Homer Simpson na pewno by tego filmu nie polecił. Homer Simpson mógł by polecić American Pie albo Scary Movie.
Ha ha. Bo ta postać z kreskówki o taki stereotypowy amerykański przygłup myślący o piwie i pełnym brzuchu.