PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10701}

Inni

The Others
2001
7,4 215 tys. ocen
7,4 10 1 214939
7,4 34 krytyków
Inni
powrót do forum filmu Inni

Jeden z najdoskonalej skonstruowanych horrorów jakie widziałem, jednocześnie jako wadę mogę wymienić to, że jest tylko na raz. Ale czy to aż taka wada? Dla mnie osobiście tak, bo lubię wracać do filmów, które mi się spodobają, a ten już za następnym razem nie smakuje tak dobrze.
podobal mi się niesamowity wręcz klimat, który rzadko kiedy jest tak oddany we współczesnych horrorach. Trzyma w napięciu i nie nudzi. Do tego jest dobrze, naprawdę sprawnie nakręcony i poprawnie zagrany. Trzeba czegoś więcej? Do tego ma zaskakujące zakończenie, którego oczywiście nie zdradzę, bo wiadomo, że łatwo tym popsuć komuś zabawę.
Polecam.

ocenił(a) film na 9
ABEL

Zgadzam się w 100 %. Wyborny film. Dreszcz emocji trzyma w napięciu aż do finałowej sekwencji. Wyśmienita gra Nicole Kidman, swoisty, mroczny wręcz duszny klimat wyspy i całego miejśca akcji. Całość tworzy niepowtarzalny i jedeyny w swoim rodzaju seans. Zdecydowanie 10/10 - polecam wszystkim którzy cenią dobre kino.

ocenił(a) film na 7
mylek3

I jeszcze ta mgła oblegająca okolicę... Coś pięknego.

ocenił(a) film na 4
ABEL

niezbyt przypadł mi do gustu, jednak klimat istotnie nienajgorszy, no i Nicole Kidman

ocenił(a) film na 10
ulrika_2

Najlepszy horror jaki kiedykolwiek nakręcono.Mogę to powiedzieć z czystym sumieniem bo wszystkie najważniejsze filmy tego gatunku oglądałem.To wstyd dla akademii że wogóle nie wzięła tego arcydzieła pod uwagę.

ocenił(a) film na 7
fanatyk9

Film ma niezapomniany klimacik :D jednak Kidman trochę mi się przejadła, ale fantastycznie zagrała

użytkownik usunięty
ABEL

ABEL:Jeden z najdoskonalej skonstruowanych horrorów jakie widziałem, jednocześnie jako wadę mogę wymienić to, że jest tylko na raz| - dokładnie bo mi też się podobał
ABEL:Ale czy to aż taka wada? Dla mnie osobiście tak, bo lubię wracać do filmów, które mi się spodobają - tak samo mam z filmami ale niekoniecznie z
"innymi"
ABEL:a ten już za następnym razem nie smakuje tak dobrze - no właśnie nie miałem okazji sprawdzić ;) pozdrówka ;)

ocenił(a) film na 10

Ja oglądałem cztery razy i chętnie obejże raz jeszcze