PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10701}

Inni

The Others
2001
7,4 215 tys. ocen
7,4 10 1 214939
7,4 34 krytyków
Inni
powrót do forum filmu Inni

ULUBIONA SCENA

ocenił(a) film na 10

ktora scena wam sie nabardziej podobalam??
bo mi ta w ktorej dzieci juz leza w lozku i wtedy sa te kroki po podlodze i odslania sie zaslona :) ogladalam to jak bylam u przyaciolki na noc ktora mieszka w domku jednorodzinnym i nastawilysmy glosnio telwizor i to robilo wrazenia :)
mam nadzieje ze podzielicie sie ze mna wrazeniami z filmu i ktora scena wam najlepiej przypadla do gustu:)
???

agnessa

Mnie najbardziej podobała się scena, kiedy Ann znalazła te nagrobki, a trójka służby nagle się pojawiła. Naprawdę świetna.

ocenił(a) film na 10
KateFox

tak to również moja najlepsza scena - świetna - dzieci same a 3 duchy nadchodzą ;D super napięcie ;>

ocenił(a) film na 8
agnessa

Księga zmarłych, to było porażające, świetny film, dużo dobrych scen było

Footix

Też dobra była, kiedy Grace znalazła zdjęcie służby. Ogólnie księga była straszna, "makabryczna".

ocenił(a) film na 10
Footix

tak to prawda, było dużo super scen które przerażały lub przynajmniej nadawały takiego klimatu...

ocenił(a) film na 9
agnessa

podobnie jak poprzednikom, mnie podobala sie scena z nagrobkami, 3duchami i dziećmi :) koncowka tez byla fajna, gdy okazalo sie, kto tak naprawde jest tam duchem :)

agnessa

Moją najbardziej przerażającą sceną było to gdy staruszka znalazła dzieci w szafie, a Nicolas tak przerażliwie dyszał.Kapitalny klimat.Trzyma w napięciu!

ocenił(a) film na 8
agnessa

Mi się podobała ta sama scena co tobie z tymi zasłonami i chłopcem ale również ta kiedy dziewczynka siedzi w stroju do pierwszej komunii i okazuje sie ze to ta stra babnka,to było chore-ZAJO!!

ocenił(a) film na 8
szerett

Mi się podobają sceny jak Grace przegląda album ze zdjęciami trupków:D jak również sceny z dziećmi, scena z Ann jak się bawi tą marionetką ubrana w suknię komunijną no i scena jak odkrywają groby:D

ocenił(a) film na 10
agnessa

Mi się natomiast najbardziej podobała scena jak Grace 'bawi' się drzwiami i one nagle sie zatrzaskują rzucając ją na podłogę.. wiem, że pewnie to było do przewidzenia, lecz jednak bardzo mi się podobało tym bardziej, że jak oglądam film i przeszyją mnie ciary (kocham to uczucie^^) to wiem, że film jest dobry^^

ocenił(a) film na 8
agnessa

1. Kiedy Grace znalazła zdjęcie służby, oraz księga zmarłych
2. Gdy film oglądałam drugi raz, poruszyła mnie scena, gdy wśród mgieł nagle Grace zobaczyła swojego męża. Wrócił do niej, żeby się z nią porzegnać i ostatni raz zobaczyć swoją rodzinę. Ach... jakie to romantyczne:D:D

agnessa

Ja mam 3 ulubione sceny w tym filmie : Jak matka dostaje z tych drzwi. Bylam w tym momencie tak zaskoczona, ze az podskoczylam :)
No i tak jak juz wielu z Was pisalo, scena z tym albumem ze zmarłymi, no i jak córka jest ubrana w tą białą sukienusie...

Ogólnie bardzo podobal mi sie klimat tego filmu.
Choroba tych dzieci, a co za tym idzie - mrok w pomieszczeniach robiło niesamowite wrazenie....

Pozdrawiam!

ocenił(a) film na 9
agnessa

Ja się najbardziej przeraziłem wtedy, jak osoba grana przez Nicole Kidman znalazła album ze zdjęciami zmarłych..rrrrr..

ocenił(a) film na 9
Mr_MarQx

Jak dla mnie najlepsza była kiedy dziewczynka znalazła nagrobki służby i ona się w momencie pojawiła, albo kiedy pokazany był album ze zdjęciami zmarłych. Brrry