ktora scena wam sie nabardziej podobalam??
bo mi ta w ktorej dzieci juz leza w lozku i wtedy sa te kroki po podlodze i odslania sie zaslona :) ogladalam to jak bylam u przyaciolki na noc ktora mieszka w domku jednorodzinnym i nastawilysmy glosnio telwizor i to robilo wrazenia :)
mam nadzieje ze podzielicie sie ze mna wrazeniami z filmu i ktora scena wam najlepiej przypadla do gustu:)
???
Mnie najbardziej podobała się scena, kiedy Ann znalazła te nagrobki, a trójka służby nagle się pojawiła. Naprawdę świetna.
tak to również moja najlepsza scena - świetna - dzieci same a 3 duchy nadchodzą ;D super napięcie ;>
tak to prawda, było dużo super scen które przerażały lub przynajmniej nadawały takiego klimatu...
podobnie jak poprzednikom, mnie podobala sie scena z nagrobkami, 3duchami i dziećmi :) koncowka tez byla fajna, gdy okazalo sie, kto tak naprawde jest tam duchem :)
Moją najbardziej przerażającą sceną było to gdy staruszka znalazła dzieci w szafie, a Nicolas tak przerażliwie dyszał.Kapitalny klimat.Trzyma w napięciu!
Mi się podobała ta sama scena co tobie z tymi zasłonami i chłopcem ale również ta kiedy dziewczynka siedzi w stroju do pierwszej komunii i okazuje sie ze to ta stra babnka,to było chore-ZAJO!!
Mi się podobają sceny jak Grace przegląda album ze zdjęciami trupków:D jak również sceny z dziećmi, scena z Ann jak się bawi tą marionetką ubrana w suknię komunijną no i scena jak odkrywają groby:D
Mi się natomiast najbardziej podobała scena jak Grace 'bawi' się drzwiami i one nagle sie zatrzaskują rzucając ją na podłogę.. wiem, że pewnie to było do przewidzenia, lecz jednak bardzo mi się podobało tym bardziej, że jak oglądam film i przeszyją mnie ciary (kocham to uczucie^^) to wiem, że film jest dobry^^
1. Kiedy Grace znalazła zdjęcie służby, oraz księga zmarłych
2. Gdy film oglądałam drugi raz, poruszyła mnie scena, gdy wśród mgieł nagle Grace zobaczyła swojego męża. Wrócił do niej, żeby się z nią porzegnać i ostatni raz zobaczyć swoją rodzinę. Ach... jakie to romantyczne:D:D
Ja mam 3 ulubione sceny w tym filmie : Jak matka dostaje z tych drzwi. Bylam w tym momencie tak zaskoczona, ze az podskoczylam :)
No i tak jak juz wielu z Was pisalo, scena z tym albumem ze zmarłymi, no i jak córka jest ubrana w tą białą sukienusie...
Ogólnie bardzo podobal mi sie klimat tego filmu.
Choroba tych dzieci, a co za tym idzie - mrok w pomieszczeniach robiło niesamowite wrazenie....
Pozdrawiam!
Ja się najbardziej przeraziłem wtedy, jak osoba grana przez Nicole Kidman znalazła album ze zdjęciami zmarłych..rrrrr..