Intruz

The Host
2013
6,5 98 tys. ocen
6,5 10 1 97601
3,5 15 krytyków
Intruz
powrót do forum filmu Intruz
magda100

Jensen Ackless?? xD

ocenił(a) film na 8
Kaguro

Ano lipa. To było moje marzenie :D

AnneBoleyn1536

Ja tylko dlatego czekałam na ten film...
Teraz już nie ma na co czekać :/

To możliwe by obsada się zmieniła?

Kaguro

Tak, Ackles ^^

ocenił(a) film na 8
magda100

Póki co pewne jest tylko to, że Mel zagra Soirse ;/ No i tak na 90% że Iana zagra Erik Fellows. Nie wiadomo kto zagra Jareda, ale mam nadzieję, że to będzie naprawdę bardzo przystojny aktor :D I tak Jensen zawsze będzie moim Jaredem, już nieważne kto zagra. Jensen jest dokładnym odzwierciedleniem książkowego Jareda, nie potrzebowałby żadnych zmian w wyglądzie czy tam jakiejś charakteryzacji. Ale widać oni wiedzą ''lepiej'' i mają w dupie fanów, te petycje itd. Nie ma co liczyć na taką obsadę, jaką chciało większość fanów.

AnneBoleyn1536

No właśnie nawet jak czytałam książkę to sobie wyobrażałam Jensena jako Jareda, może to przez to, że ja sobie go wyobrażam zawsze i wszędzie ale on do tej roli pasuje IDEALNIE. Poza tym Jared miał być przystojny a ten niejaki Brody Emerson jest za przeproszeniem brzydki.

ocenił(a) film na 8
magda100

Spokojnie Brody Emerson nie zagra Jareda. To plotka. I to bardzo głupia xD I za przeproszeniem to on jest obrzydliwy. Brzydki to za delikatne słowo. Nie wyobrażam sobie żeby grał w Intruzie kogokolwiek, a tym bardziej Jareda. No a Jensen to po prostu ideał. Nie wiem jak ja to przeżyję jak nie zobaczę jego i Sophii w tym filmie. A tak niestety będzie. Nawet ostatnio miałam ciekawą rozmowę z mamą na temat Jensena. Ja: Czyż on nie jest piękny? Mama: Cudowny... :D To jest jedyny aktor, który podoba jej się tak jak mnie xD Wymiękam na jego widok :)

AnneBoleyn1536

Czytasz mi w myślach też miałam napisać "obrzydliwy" ale może znalazłyby się tu jakiś fan (choć to wątpliwe...) a ja nie mam ochoty na kłótnie.
A Sophia Bush pasowałaby idealnie bo tak wyobrażałam sobie Melanie a nie jak tą...jak jej tam...ona nawet nie przypomina moich wyobrażeń...
Mmm Jensen cudowny Jensen...przez 6sezonów "supernatural" ślinę się do ekranu i nadal mi nie przechodzi facet jak marzenie...ehhh...

ocenił(a) film na 8
magda100

Hehehe :D Ja tam Saoirse lubię, odkąd obejrzałam z nią ''Nostalgię anioła'' xD Ale niestety na Melanie nie pasuje;/ Ma zupełnie inny typ urody, prędzej widziałabym ją jako Pet. No a Sophia jest idealnym odzwierciedleniem Mel. Tak bardzo chciałabym żeby ona i Jensen zagrali :( Według mnie to wyglądają idealnie. I jeśliby ich jeszcze zatrudnić w jednym filmie to już w ogóle bajka :D
P.S Ja też oczywiście oglądam na bieżąco Supernatural z Jensenem. I trzeba przyznać, że nie tylko wygląda nieziemsko, ale także świetnie gra.

AnneBoleyn1536

W 6 sezonie już zszedł na psy. Się role braci odwróciły i teraz to raczej żenująca komedia...

użytkownik usunięty
Kaguro

Marne szanse na Jensena . Twórców nie obchodzą sugestie fanów książki . Zniszczą tą książkę.

ocenił(a) film na 8

Nie bądźmy pesymistami, Jensena nie będzie, to fakt :( ale może film będzie dobry :D Może pozytywnie nas zaskoczą :) Niemniej jednak powinni mieć na uwadze zdanie fanów ;/ Ale jeśli spieprzą ten film to nie wiem co im zrobię ;/

ocenił(a) film na 5
AnneBoleyn1536

Myślę, że postarają się, żeby film był jak najlepszy, bo pomimo, że Soirse nie ma wyglądu jak Sophia Bush(najbardziej preferowana na Mel) to jest dobrą aktorką i myślę, że dobrze zagra, a charakteryzacja czyni cuda ;) Na początku jak zobaczyłam obsadę to się załamałam i wkurzyłam(oprócz Iana który mi się podoba), ale teraz ochłonęłam i jestem dobrej myśli xD. Jednak też uważam, że zdanie fanów powinno być brane pod uwagę.

ocenił(a) film na 8
kolalew

Też tak myślę :) Pozostaje nam czekać wieczność na film, ale może się w końcu doczekamy xD

ocenił(a) film na 8
AnneBoleyn1536

Charakteryzacja czyni cuda, ale mimo wszystko uważam, że Saoirse bardziej nadawałaby się na Pet. Musieliby wszystko w niej zmienić żeby przypominała choć trochę Melanie.

AnneBoleyn1536

A w Sophi nie musieli by zmieniać nic.
Ja się i tak modlę o Jensena choć to mało prawdopodobne w końcu on również pracuje nad 7s. "Supernatural"

ocenił(a) film na 8
magda100

Dokładnie, Sophia nie potrzebowałaby charakteryzacji. I sobie tak myślę, że albo ona i Jensen razem albo żadne z nich. Dla mnie to oni by tworzyli idealną parę i widząc Jensena z kimś innym to nie byłoby fajne :) Poza tym faktycznie jest zajęty serialem i mało prawdopodobne, żeby to on zagrał. Ja się teraz tylko modlę, żeby Jareda zagrał naprawdę przystojny facet :) Chociaż w połowie taki jak Jensen :D

AnneBoleyn1536

A jak nie on to kto? masz jakieś propozycje? ja myślę i myślę ale nic nie mogę wymyślić...

ocenił(a) film na 8
magda100

Mam. Pasowałby mi Taylor Kinney :)

AnneBoleyn1536

Kojarzę go z Pamiętników Wampirów. Nawet fajny.
A Ryan Reynolds? chyba nie za bardzo pasuje ale zaimponował mi w " Blade: Mroczna Trójca " "Pogrzebanym" i "Amityville"...

ocenił(a) film na 8
magda100

Ryan to nie mój typ. Też widziałam film ''Pogrzebany'', rozbroił mnie xD
A podobno kandydatem na Jareda jest Shiloh Fernandez. Ale absolutnie mi się nie podoba;/ Tak mi się jakoś teraz o nim przypomniało, ktoś już tu o nim pisał. W każdym razie mam nadzieję, że go nie wybiorą.

ocenił(a) film na 8
AnneBoleyn1536

Ewentualnie jeszcze Chris Hemsworth pasowałby mi na Jareda.

AnneBoleyn1536

Chris Hemsworth może być niezły...
Shiloh Fernandez. kompletnie nie pasuje...

ocenił(a) film na 8
magda100

No, wydaje mi się nawet że Chris lepiej by pasował niż Taylor. Ale obaj są dla mnie bardzo, ale to bardzo przystojni :) A Shiloh to wygląda jak gej.

AnneBoleyn1536

Dokładnie... jeśli nie Jensen to Chris.

ocenił(a) film na 6
magda100

Grunt żeby nie schrzanili tego filmu...

ocenił(a) film na 8
kiral

Dobra obsada to sukces filmu, muszą tylko dobrze wybrać aktorów :) Mam tylko nadzieję, że na Jaredzie się chociaż nie zawiodę.

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Po tym filmiku uważam że Jensen to Jared żywcem wyjęty z książki :D . http://www.youtube.com/watch?v=Yyq4wyWmPZo&feature=share

AnneBoleyn1536

Według mnie przed wybraniem obsady powinny być robione sondy czy coś...

użytkownik usunięty
magda100

Masz rację :)

ocenił(a) film na 8

Zgadzam się z Wami.

ocenił(a) film na 8
AnneBoleyn1536

A ten filmik też widziałam :) Świetny, no i ta muzyka :D Jeszcze był taki super z Melanie i Jaredem z piosenką ''Run'' ale został usunięty ;/
Kochałam go :D

ocenił(a) film na 8
AnneBoleyn1536

Te są też bardzo fajne:
http://www.youtube.com/watch?v=q59tdcdNrP8&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=INdnl8nRlQA&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=WPND1R2RjAE&NR=1

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Te wszystkie fanowskie filmiku będą lepsze od prawdziwego . Czuję to :( . Czekanie na obsadę mnie wykończy :(

ocenił(a) film na 8

Też znowu mnie naszły złe przeczucia. Mam nadzieję, że w ogóle doczekamy się tego filmu. Jeszcze tyle czasu ;/

ocenił(a) film na 6
AnneBoleyn1536

Właśnie, film miał już powstać chyba w 2006 roku... :/ są jakieś informacje o tym, że powstanie najbliższej przyszłości? Jakieś potwierdzenie choćby ze strony Meyer??

ocenił(a) film na 8
kiral

Na pewno skoro wybrano już obsadę itp.

ocenił(a) film na 5
AnneBoleyn1536

niestety tak... Sophie byłaby idealna....

ocenił(a) film na 8
kolalew

Nie mogę się pogodzić z tym, że to nie Sophia zagra Mel ;/ Jest stworzona do tej roli.

AnneBoleyn1536

Prawda. Też mi pasowała do tej roli.
A to z Saoirse to już oficjalnie?

ocenił(a) film na 8
ocenił(a) film na 5
AnneBoleyn1536

tak się naoglądałam fantrailerów, że nie wyobrażam sobie już filmu z inną obsadą....

ocenił(a) film na 8
kolalew

Szkoda, że nie mamy na to żadnego wpływu ;/ A ciekawe jak Meyerowej podoba się obsada i czy ona w ogóle ma coś tu do gadania, bo z tego co wiem to przy Zmierzchu za bardzo nie miała.

ocenił(a) film na 5
AnneBoleyn1536

szkoda...

ocenił(a) film na 8
kolalew

Widzę, że jest inne nazwisko aktora, który ma grać Jareda. Pewnie znowu jakaś pomyłka. Bez sensu, bo chce już wiedzieć kto go naprawdę zagra ;/

ocenił(a) film na 5
AnneBoleyn1536

jak wrzuciłam to nazwisko w google to jakiś masakryczny facet się wyświetlił
to musi być pomyłka
totalnie bez sensu...

ocenił(a) film na 8
kolalew

Nie no, ten o którego nam chodzi to w ogóle nie ma zdjęć.
A ja znalazłam idealnego Kyle'a, gdyby to właśnie Ian S zagrał Iana, a mianowicie to byłby Matthew Bomer. Bardzo mi przypomina Somerhaldera :D

ocenił(a) film na 5
AnneBoleyn1536

mi też się podoba. jeszcze gdybyśmy mieli na to wpływ...

ocenił(a) film na 5
kolalew

Ian powinien zagrać Iana:")
Kogo byście proponowali na Łowczynię i brata Melanie?!