Intruz

The Host
2013
6,5 98 tys. ocen
6,5 10 1 97601
3,5 15 krytyków
Intruz
powrót do forum filmu Intruz

Widze ze sporo osob zjechalo film, mnie sie podobal bo nie podeszlam do niego powaznie , potraktowalam film na lekko bo chcialam taki film obejrzec. Oczywiscie mozna przyczepic sie do wszystkiego ale po co ? mialo byc lekko i bylo .

ocenił(a) film na 8
sarax100

Dla mnie ten film był odskocznią od tego co teraz pokazują w kinach, nic tylko wybuchy, mordobicie, obcy i inne pierdoły. Raz na jakiś czas film w stylu tego musi być żeby można było się oderwać od normalności kinowej. Dla mnie 8/10

ocenił(a) film na 6
strzelba007_1994

Jak na ironie film byl o obcych :) ale wiem o co ci chodzi za duzo teraz przemocy w filmach . Wiesz jestem fanka horrorow ale takich o klimatach opetania badz duchach a tu teraz co robia to kroja ludzi . Za duzo wszystkiego jest teraz w filmach , a ten byl spoko jak juz wczesniej pisalam byl poprostu lekki.

ocenił(a) film na 7
sarax100

Ja w pełni popieram , te klimaty rodem ze Zmierzchu mnie nie kręcą ale sam film i oprawa muzyczna bardzo mi się podobała , film nie jest przesadnie napakowany głupimi scenami , kosmici nie są zielonymi ludkami które podbijają ziemię a i same postacie są dość sympatyczne :) Można odczuwać lekki niedosyt ale to nie jest film akcji tylko opowieść miłosna , ale Ci widać fakt ze w filmie mają się pojawić istoty z innego świata nastawia odbiorcę na to ze ludzie będą walczyć z kosmitami przy pomocy wojska , wybuchów i td :P a tu guzik :) i może stąd krytyczne komentarze :)