Intruz

The Host
2013
6,5 98 tys. ocen
6,5 10 1 97601
3,5 15 krytyków
Intruz
powrót do forum filmu Intruz

ten film jest tak słaby, że nawet nie wiem od czego zacząć krytykę, więc zacznę od pozytywu - najlepszym elementem tego filmu jest piosenka na napisach końcowych, to już samo mówi o jakości tego tworu; potwornie się nudziłem podczas seansu, historia jest fatalna, jest ktoś kto potrafi uwierzyć w to co robili, a przede wszystkim mówili bohaterowie? dialogi są tak denne, że momentami aż parskałem śmiechem, jestem pełen podziwu dla aktorów, za to, że potrafili zachować powagę wypowiadając takie kwestie; wpleciony wątek romansu jest tak tragiczny, że nawet nie będę się o nim wypowiadał, a wypowiedzi z offu Melanie zaliczyłbym do najgorszych pomysłów dekady; na plus wśród tylu negatywów wyróżniłbym także rolę Saoirse Ronan - nieżle wypadła, choć ewidentnie się dziewczyna marnuje grając w takich prodkucjach i mały plusik za muzykę, jeden utwór wpadł mi w ucho
Moja ocena: 3/10

ocenił(a) film na 1
Pauleta

Po zobaczeniu tego filmu, choć po ok.45 minutach już tylko leciał w tle nie powiem nawet jednego dobrego słowa. Nawet gra aktorska do mnie nie przemówiła. Dlatego daję 1/10 - totalnie nic ciekawego, choć uwielbiam filmy SF to było to bzdurne romansidło i to bardzo kiepskie...

ocenił(a) film na 3
Pauleta

Najlepsza ta scena kiedy laska mówi: "prześpij się ze mną", a facet: "nie śpieszmy się tak". Witam w świecie na opak! :D

Zakerr

Sama się uśmiałam słysząc ten dialog hehe Wtedy już wiedziałam że film to nieporozumienie.