Intruz

The Host
2013
6,5 98 tys. ocen
6,5 10 1 97601
3,5 15 krytyków
Intruz
powrót do forum filmu Intruz

Strona : http://www.thehostmovienews.com/ podaje, że Maggie zagra Frances Fisher...
niewiem jak wy aleee ja troszeczke sobie inaczej wyobrażałam tą postać...ale jak dla mnie ta postać nie jest tak bardzo dla mnie istotna więc może byc :).
A wy co uważacie?

ocenił(a) film na 3
dakota40041

Jak dla mnie to trochę za chuda:)

ocenił(a) film na 8
nadia87

Znam i powiem, że nawet tak ją sobie tak wyobrażałam xD Ale na Boga... jest godzina 22.11, jestem nieprzytomna i przeczytałam: Melanie, a nie Maggie i sobie myślę wtf? xD Myślałam, że zmienili Saoirse xD

ocenił(a) film na 7
AnneBoleyn1536

AnneBoleyn1536 jest godzina 14.36 i mimo, że to środek dnia to też tak przeczytała. Właśnie tak ją sobie wyobrażałam (mniej więcej) ruda, wredna z twarzy, a że chuda to dobrze, bo własnie wyobrażałam sobie, że w Intruzie ludziom brakuje jedzenia, więc nie mogą być jacyś ,,przy kości".

ocenił(a) film na 3
pantomima4

A ja zawsze wyobrażałam ją sobie jako grubaskę tak samo jak Joba ciekawe kto zagra Wesa i Lili, Shjaron i Doktora no i Waltera:)

ocenił(a) film na 8
pantomima4

Ja też wyobrażałam ją sobie jaką szczupłą, rudawą i z twarzą tak wredną jak jej charakter xD tak naprawdę przeszła mi nawet kiedyś przez myśl ta aktorka, że właśnie nadawałaby się na Maggie. Też jestem ciekawa co do reszty obsady. Na Sharon to by mi pasowała Isla Fisher, ale skoro Melanie będzie tak młodo wyglądać to nie wiem czy by to dobrze wyglądało, bo one były w zbliżonym wieku. A tak gdyby to była Fisher toby Sharon wyglądała na dużo starszą od Melanie.

ocenił(a) film na 10
AnneBoleyn1536

O tak Isla Fisher jak dla mnie byłaby idealna, ale rzeczywiście Isla wygląda doroślej niż Saoirse, a powinny być podobne wiekowo.
Ja jestem bardzo ciekawa kto zagra Sunny/Jodi, może już niedłógo pojawią się informacje o następnych aktorach dołączonych do obsady :)