Intruz

The Host
2013
6,5 98 tys. ocen
6,5 10 1 97601
3,5 15 krytyków
Intruz
powrót do forum filmu Intruz

Zauważył ktoś głupotę sceny gdy okaleczona idzie do uleczalni, lekarka wychodzi po lekarstwo.
Tymczasem główna bohaterka kradnie to samo lekarstwo z szafki obok. Po co wychodziła skoro
miała to w szafce?

ocenił(a) film na 5
Qjr

O ile pamiętam to ona nie wychodzi po lekarstwo,tylko główna bohaterka poprosiła ją o trochę wody do picia.I ta lekarka przyniosła jej tą wodę ale bohaterka już jej nie wypiła tylko wyszła.

ocenił(a) film na 8
orphe

A możliwe, byłem nawalony prochami jak go oglądałem więc mogłem coś pomylić.

ocenił(a) film na 5
Qjr

W sumie też czasami miałem ochotę po coś sięgnąć w trakcie seansu.Ale ponieważ nie miałem nic przy sobie,więc musiałem jakoś wytrzymać.

ocenił(a) film na 1
Qjr

Po co kradnie, przecież dusze się nie okłamują i są wobec siebie pomocne, jakby powiedziała, że potrzebuje, to by dostała. Chyba, że nie wszystkie dusze są łatwowierne, albo muszą kończyć specjalne kursy naciskania przycisku na aerozolu. W tym czymś wszystko jest możliwe.

fprefect

Nie miałaby powodu, żeby brać je do siebie i to w takich ilościach. Normalnie idzie się do szpitala, a tak byłoby to podejrzane.

ocenił(a) film na 1
_white_rose_

Tak, to też ciekawe. Niby jej poszukują, ale nikt nic nie wie, wzięcie zaś jest bardziej podejrzane od kradzieży.

ocenił(a) film na 8
fprefect

No w ogóle motyw z tymi aerozolami wymiata, po co status uzdrowiciela? Przeciez tresowana małpa też by wyleczyła człowieka.