Intruz

The Host
2013
6,5 98 tys. ocen
6,5 10 1 97601
3,5 15 krytyków
Intruz
powrót do forum filmu Intruz

Bardzo ciekawy film, trzymający w napięciu. Pozwalający się wzruszyć i w ogóle zaje*isty :) Moja ocena to 10/10 ,rzadko się zdarza żebym dawał taką ocenę ale temu się należy!

Mordimer94

Zgadzam się z opinią w stu procentach. Film jest naprawdę świetny.

ocenił(a) film na 5
Mordimer94

a ja sądzę, że zupełnie skaszanili role. Aktorzy w większości nie pasują do postaci - nie chodzi nawet o wygląd, ale i charakter - nie mówcie, że Ronan była godną Melani.;D ale było kilka majstersztyków.xD np. lustra. Strasznie mi się spodobało, że da się je schowac, bo w książce chyba nie było takiego elementu.;) ale nie wiem, dawno temu czytałam.

ocenił(a) film na 10
Iram

nie wiem , co Wy chcecie od tej biednej Ronan.. dla mnie była rewelacyjna!

ocenił(a) film na 9
elciasek4

Ja już też nie rozumiem, dlaczego wszyscy się czepiają do tych aktorów. Ja też jak czytałam książkę miałam inne wyobrażenia postaci, że zagrają je inni aktorzy, a tu psikus, ale nie narzekam bo cholernie mi się Ci aktorzy podobali oprócz Emily która na koniec zagrała Wandę, ta to do tej ekipy totalnie nie pasowała, ale najbardziej jestem zadowolona z roli Łowczyni - GENIALNA.

elciasek4

Ja też tego nie rozumiem. Moim zdaniem Ronan zagrała bardzo dobrze. Trzeba rozróżnić też to, że wyglądała jak Mel, a grała dobrą i delikatną Wandę. Tylko we wspomnieniach i na końcu była Mel i wg mnie wyszło jej dobrze :)

ocenił(a) film na 10
Mirabelka250

pewnie, że tak ;)