Film jest magiczny,hipnotyzuje,oczarowywuje,pięknie zrobiony,piękne utwory w filmie,piękni
aktorzy,oczy tych istot z innego świata zapierają dech w piersi,tak samo jak uczucia,emocje
pomiędzy ludźmi a Wanda...cieszę się że dali życie Wandzie,cieszę się że Melanie przeżyła i
wszytsko wróciło do normy.Najlepszy film jaki oglądałam,a dawno nie widziałam równie dobrego
filmu.
Film jest przeznaczony raczej dla dzieci ok 12 roku życia i pewnie dlatego niespecjalnie mi się podobał. Jest to zbitka wytartych pomysłów z innych filmów przeplatanych nadętymi górnolotnymi frazesami. Pomijam, że w pewnym sensie jest to kalka Zmierzchu: 2m+1k. Można obejrzeć, ale żeby aż tak wychwalać? Są duuużo lepsze filmy o takiej tematyce, np Odwróceni Zakochani.
Rozczaruję Cię,nie mam 12 lat,i nie jestem dzieckiem.Każdemu film się w inny sposób podoba,każdy ma prawo do własnego zdania.Na szczęście nie ma żadnego zakazu wyrażania swoich opinii.Tobie się nie podobało okey,trudno.Ja lubię tego typu filmy,nie wstydzę się swoich odczuć i emocji jakie towarzyszą mi gdy je oglądam.Dzielę się swoją opinią gdyż mam do tego prawo jak większość tu ludzi.Jak dla mnie tematyka jest inna niż w innych filmach.Zmierzchu nie przypomina w ogóle.Wychwalam bo bardzo mi się film podobał.A film Odwróceni Zakochani również oglądałam i wchłaniałam całą sobą emocje jakie towarzyszyły bohaterom.
Nie sugeruję, że masz 12 lat :) Ale taki jest target filmu. Każdy ma własną opinię.
Zgadzam się z przedmówcą, film niskobudżetowy o efektach specjalnych jakie można uzyskać na PC w domowym zaciszu. Dla mnie był to melodramat science fiction. Polecam jedynie romantykom i miłośnikom telenowel.
W horrorach klasy B widziałem lepsze efekty specjalne, zraziłem się jak zobaczyłem wypadek głównej bohaterki na szosie :) hah ja bym to chyba lepiej zanimował... a skoro zwróciłem uwagę na formę to znaczy że fabuła nie wciągnęła... ehh
trailer zapowiadal zupelnie co innego niz sie okazalo, dla mnie powialo nuda, straszna nuda, ogolem dla wielbicieli gatunku s-f taka ciekawostka, z braku laku mozna obejrzec ale szalu nie robi