Intruz

The Host
2013
6,5 98 tys. ocen
6,5 10 1 97599
3,5 15 krytyków
Intruz
powrót do forum filmu Intruz

Kolejny projekt Pani Stephenie Meyer :( . W dodatku zabiera się za niego sam Andrew Niccol :(

bisban

a czytałeś książkę? jak ci się nie podoba to nie oglądaj nikt cię nie zmusza, są tacy którzy są bardzo ciekawi jak wyjdzie ten film np. ja. Pozdrawiam :)

joanjett

Szykuje się następny romans. Przewiduje to po fabule

użytkownik usunięty
bisban

No więc skoro nie lubisz romansów, to nie oglądaj :D

ocenił(a) film na 8

Ja radzę najpierw książkę przeczytać ;p

AnneBoleyn1536

Wypożyczyłem sobie. 20 stron już przeczytane. Jakoś nie zapowiada się zachęcająco. @RosemarieV Wkurza mnie otoczka takich filmów w mediach. Wchodzę na o2 sprawdzić pocztę a tam reklama z trailerem :(. Lub na filmweba ;

ocenił(a) film na 6
bisban

mnie przez pierwsze 100 stron odrzucało :) i o ile fabuła nie jest jakoś niesamowicie wymyślna, o tyle wykreowany świat "podziemia" robi wrażenie. więc przez sam ten fakt gorąco zachęcam do przebrnięcia przez książkę. :)

pozdrawiam.

Petals_Open_to_the_Moon

Przeczytałem całą ;) Wątek romantyczny- żenada. Cała reszta ok :> 5/10.

użytkownik usunięty
bisban

No cóż, szkoda, że Ci się nie podoba i będziesz zmuszony oglądać reklamy..

Tak szczerze, to mnie też irytują te reklamy itp. - po prostu książka mi się akurat podobała i ciekawa jestem jak to przedstawią- cała ta komercja jest zdecydowanie negatywną stroną filmu.. Ale ze Zmierzchem wg mnie nie ma porównania, Intruz jest o niebo lepszy :-)

ocenił(a) film na 8

Pewnie, że Intruz jest lepszy i nie ma co porównywać :) Bisban, zdaje mi się, że ty w ogóle nie lubisz romansów.
A niestety w tym przypadku bez komercji się nie obejdzie...

AnneBoleyn1536

Chłopak który lubi romanse :> no cud by był gdyby taki się znalazł. Co do Komercji : No niestety pewnie filmweb też będzie zawieszony zwiastunami i reklamami co strasznie mnie denerwuje (wogóle wszystkie zwiastuny które ledwo da się wyłączyć ;>) Jedyne czego nie lubię to reżyserowie którzy zostają wybierani. Powinni wybierać reżyserów którzy tworzyli podobne twory w podobnych "czasach" np. Katherine Bigelow ;>

ocenił(a) film na 8
bisban

Znam paru takich chłopaków. No i dlatego byłeś z góry uprzedzony do Intruza.

AnneBoleyn1536

Babochłop ;> No raczej w takich czasach książek nie lubię ;] Jak już to II ww lub średniowiecze ;)

użytkownik usunięty
bisban

Nie oceniaj innych swoją miarą ;D

ocenił(a) film na 8

O jak miło, że mi się przedstawiłeś ^ ^ Skoro nie lubisz takich książek, to na cholerę czytasz?

ocenił(a) film na 8
AnneBoleyn1536

Poza tym wiedziałam, że nie wytrwasz w tej ''rozmowie'' jak człowiek, tylko prędzej czy później polecą jakieś obelgi.

AnneBoleyn1536

Ja? Ja wyzywam kogoś? Ten Babochłop to była taka przyjazna ironia ;> A czytam bo chcę zobaczyć wersję książkową filmu który ma ok fabułę ;) Aha i czy się przedstawiłem ? Chyba napisanie że uwielbiam takie i takie książki to nie przedstawienie -_-

użytkownik usunięty
bisban

Ooo.. A "babochłop" nie jest Twoim przedstawieniem się? :D

ocenił(a) film na 8

Jak mówi RosemarieV to z tym Twoim przedstawieniem się chodziło mi o to, że napisałeś babochłop ;p A nazywanie kogoś tak na pewno nie jest przyjazną ironią ;p

AnneBoleyn1536

Taa ;> Jesteś śmiertelnie poważna ;) Nie lubię gadać z ludźmi którzy wszystko traktują poważnie.

ocenił(a) film na 8
bisban

Nie traktuję wszystkiego poważnie, nie znasz mnie ;p Zresztą jakbyś nie zauważył to z tym przedstawieniem się to była forma żartu ;p Napisałeś babochłop, to odpisałam, że miło, że się przedstawiłeś xD Po prostu nie zaczaiłeś ;p Ciekawe jakbyś ty zareagował jakbym cię nazwała powiedzmy gejem. Nie wiem czy uznałbyś to za żart. Pisząc w internecie, a rozmawiając twarzą w twarz to co innego i można zostać źle zrozumianym ;p

AnneBoleyn1536

Noo masz rację ;) ok kończę ten temat, zobaczymy jaki będzie film ;>

Pozdrawiam ;)

ocenił(a) film na 8
bisban

Cieszę się, że się ze mną zgadzasz :) To była moja końcowa mowa xD Film musi być co najmniej bardzo dobry, bo jak nie to pojadę tam do nich choćby to była ostatnia rzecz jaką mam zrobić i ich pozabijam xD No, ale połowa sukcesu to dobrzy aktorzy.