Intruz

The Host
2013
6,5 98 tys. ocen
6,5 10 1 97601
3,5 15 krytyków
Intruz
powrót do forum filmu Intruz

Jeżeli ktoś szuka, to mam już przetłumaczony nowy rozdział, który Meyer dopisała do książki. Jest w nim opisane co się działo między rozdziałem 58, a 59. Rozdział ten w połowie kwietnia 2010 został dodany do nowego wydania paperback. Meyer tłumaczy, że nie było go w pierwotnej wersji, bo z wiadomych (dla tych, którzy czytali) przyczyn narrator powieści, czyli Wanda nie mogła wiedzieć co się wtedy działo. Teraz jednak, żeby pomóc przy filmie Stephenie Meyer spisała ten rozdział zmieniając narratora na Melanie.
Z racji, że to byłoby niesprawiedliwe dla tych, którzy kupili pierwsze wydanie książki, rozdział jest dostępny online, ale jak na razie tylko w wersji angielskiej.
Tutaj lin do wersji PL:
http://rapidshare.com/files/377632515/Intruz_-_uzupelnienie_miae_dzy_58_i_59_roz dzialem.pdf

m3gado

a ten nowy paperback można zamówić tylko przez amazon, czy będzie może sprowadzony do Polski w oryginalnej wersji?

ocenił(a) film na 6
m3gado

a nie masz tego w innej wersji tylko rapidshare?

kulmonia

Mam też na chomiku (mam konto pod takim samym nickiem jak tu), ale jeżeli chcesz mogę Ci przesłać na maila. Tylko podaj:)
A co do tego kiedy nowa wersja będzie sprowadzona do Polski nie mam pojęcia...

ocenił(a) film na 7
m3gado

mój e-mail : kasiulec12@poczta.fm

baaardzo prosze wyślij mi to :):) Z góry DZIĘKI:)

ocenił(a) film na 5
kasiulec12

adrienne_@vp.pl
ja także prosiłabym o przesłanie wersji polskiej ;D

m3gado

wegrzyn_jakub@wp.pl - bardzo bym prosił tż o przesłanie w wersji polskiej :D

ocenił(a) film na 10
m3gado

Proszę ślicznie o przesłanie polskiej wersjiii :) sarusia1604@googlemail.com

Pozdrawiam :D

m3gado

ooo, ja też dołączam się do prośby ;]
zuzka_a@onet.pl

ocenił(a) film na 10
m3gado

Ja też bym prosiła;)
clary.mimi@gmail.com Z góry dzięki:)

m3gado

ja też chętnie!:)
Bardzo prosiłabym Cię o przesłanie tego rozdziału w polskiej wersji!;D
To mój mail:
a.kubas47@gmail.com
Z góry bardzo dziękuję!:D

matiza

i ja poproszę:))) Olcia310@poczta.onet.pl dzieki dzieki dzieki:)

ocenił(a) film na 7
m3gado

Ja również jestem chętna na tłumaczenie tego nowego rozdziału. niestety nie mogę umieścić adresu mojej poczty w poście bo nie pozwala mi go opublikować proszę o kontakt w jakiś inny sposób !

ocenił(a) film na 7
justys2710

Też poproszę ;)
mistiness1997@tlen.pl

justys2710

Nie udzielam się zbytnio na filmwebie, a co za tym idzie, mam za mało punktów, żeby móc wysyłać wiadomości do użytkowników, więc przykro mi, ale jeżeli nie możecie pobrać tłumaczenia z c h o m i k a, to już Wasza w tym głowa, żeby to ze mną jakoś się skontaktować. Pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 8
m3gado

Wysyłanie na pocztę pliku tylu osobom wcale nie jest takie fajne i wygodne. Mi osobiście by się nie chciało. Komuś ma się chcieć, jak wam nie chce się nawet dwa razy kliknąć w goog le? Wystarczy wpisać: Intruz, nowy rozdział i wyskakuje co najmniej kilka poprawnych wyników. Głównie na chom iku, gdzie pobranie takiego małego pliku, jakim jest ten dodatk. rozdział jest darmowe.

pamelson_filmweb

tak, wystarczy, że wpiszecie "intruz dodatkowy rozdział c h o m i k u j" a w pierwszym linku u góry znajdziecie do ściągnięcia ;)

ocenił(a) film na 6
m3gado

O czym jest ten rozdział? Bo czytałam książkę jakieś 2 lata temu nie pamiętam za bardzo....

ocenił(a) film na 3
Radiant_Yasmin

Niema go w książce. Pamiętasz te białe kartki pomiędzy rozdziałem 58 a 59? No więc ten rozdział jest opisany z punktu widzenia samej Mel. Opowiada o tym jak się obudziła już bez Wandy i jak "delikatnie" się zdenerwowała na Jerada za to, że pozwolił zabił Wandę. Oczywiści wszystko jej wyjaśniają itd. później idzie porozmawiać o tym co się stało z Ianem. I na tym koniec, ale to świetny rozdział i wiele mówi o tym co Mel czuła do wandy i co czuł Ian.