Mówiłam, że gdzieś czytałam, że będzie w 2012 i proszę.... Szkoda, że trzeba tyle czekać :(
A ja bym chciała żeby Stefcia wzięła się w końcu do roboty i napisała dalsze części Intruza, bo tu ani filmu ani kontynuacji :/
(Summer Glau):D:D:D
A na serio AnneBoleyn to wydaje mi się, że ani twoja ani moja faworytka nie dostanie tej roli :/ Pewnie wezmą jakąś młodą nieznaną siksę, która pewnie spaprze ukochaną książkę:/
Sophia Bush zawsze będzie moją Melanie :D
Mam takie same obawy jak Ty, ale może nie będzie tragedii. Fajnie by było jakby była kontynuacja aż mnie ciekawość zżera co mogłoby być w następnych częściach.
Sorki,że się wtrącam, ale co byście powiedziały gdyby Melanie zagrała Jenn Proske(wampiry i świry)??
Hahaha:D:D:D niezła myśl, tylko że Melanie mnie i chyba większości fanów kojarzy się z wysoką, postawną, sprawną fizycznie i silną dziewczyną, a Jenn na serio nadawała się na Bellę. Faktem jest, że poza kolorem włosów i oczu- Bellę i Mel nie łączy nic.
A ja do Sophii (Wybacz AnneB.:D) nie jestem całkiem przekonana nie tylko ze względu na Summer, ale też dlatego że znam ją z wielu innych ról i patrzę przez ich pryzmat- fajnie grała, ale jej role były tak niepodobne do roli Mel, że narazie nie potrafię jej sobie zobrazować.
Ale fama poszła i Sophia na prezydenta!!!:D Ale na serio boję się, że producenci zepsują Intruza tak jak Zmierzch:/:/
Tylko czekać.
Jeśli chodzi o Wandę to narazie przychodzi mi tylko jedna aktorka do głowy- Elisabeth Harnois. http://cdn.yusrablog.com/wp-content/uploads/2011/03/Elisabeth-Harnois-New-Photo. jpg Fakt może jest troszkę za stara, ale 1) nie widać tego tak po niej, 2) jestem pewna, że poradziłaby sobie z tą rolą lepiej niż jakaś nastoletnia siksa.
A co do Jareda- to tak, Jensen byłby świetny do tej roli (widziałyśmy już jak się wścieka:D:D:D), ale jeżeli nie on to Chris Engen by się nadał (mało znany, niewiele ról, ale całkiem wyględny, a wiadomo, że Jared pięknisiem nie był).
http://www.quotesby.co.uk/celeb_images/full/C/Chris_Engen.jpg
Słyszałam też, że fani typują na Iana kolesia- wampira Iana Somer...nie wiem jak tam dalej:D:D i błagam, żeby tak nie było. On jest świetny ale za bardzo kojarzy się z Pamiętnikami... i nie widzę go jako kogoś kto tak szybko przekonuje się do Wandy- mógły np. zagrać gniewnego Kyle'a:D:D, a poza tym Ian O'Shea był mięśniakiem!!! A u I.S. jakoś tych mięśni nie widzę:/ Może Brandon Beemer chociaż też nie mam wielkiego przekonania http://2.bp.blogspot.com/_TAy2Sa8qZug/TIxYS0lonZI/AAAAAAAAAR8/Zf6KQ2rTSvw/s1600/ brandon_beemer3.jpg
A to nie wiem kto to jest, ale może chciałabym zobaczyć go w tym filmie... w jakiejkolwiek roli:D
http://tvguide.ca/NR/rdonlyres/6A3EFD78-FC80-4C52-A1C2-E4A9D616D298/179824/jacob _young402.jpg
Co do Elisabeth Harnois to na prawdę nadawałaby się na Wandę. A Melanie jakoś mi się nie wydawała na "przypakowana". Co do Jensena i Somerhaldera to nie wydaje mi się to dobry pomysł, bo znowu wyszłaby młodzieżowa papka w stylu zmierzchu. A nie wiem czy pamiętacie, ale przy opisie książki było napisane, że jest to książka dla dorosłych czy coś takiego. Tak w ogóle mało widziałem propozycji "JEBA". Ja podczas czytania książki od razu wyobraziłem go sobie jako: John C. Reilly. Szczególnie po jego roli w "asystencie wampira". Co do chłopaków to nie mam jeszcze żadnego typu, musze jeszcze raz chyba przeczytać bo już mi się trochę zapomniało, może wtedy coś zaproponuje.
Hmm wybaczam April :D Ale czy widziałaś Sophię w The Hitcher? Tam była świetna i na pewno poradziłaby sobie z rolę Melanie.W tym filmie to była taka silna i odważna dziewczyna :)
No i dzięki Bogu, że Mel i Bellę nic nie łączy xD Co do Jareda to on był piękny w książce xD
Kiwi ja widzę w roli Mel tylko Sophię :)
Na Jareda idealnie pasuje Jensen Ackles - naprawdę nawet jak jest wściekły wygląda pięknie (jak to Wanda powiedziała) i ma duży talent, a w roli Iana właśnie widziałabym Iana Somerhaldera. Fakt, że kojarzy się z Pamiętnikami, ale myślę, że dobry z niego aktor i poradziłby sobie. Nie wyobrażałam sobie Iana jako nie wiadomo jakiego mięśniaka. Co do Wandy to Gemma Ward, Hayden Panetiere albo Jenna Boyd.
Co do Jeba to Jim Beaver :) Jeśli chodzi o Jamiego to Josh Hutcherson byłby świetny gdyby był młodszy. Ale za stary jest już więc nie wiem kto. Elisabeth na Wandę to też wydaje mi się za stara, przecież Pet wyglądała prawie jak dziecko. A ten Twój ostatni chłopak, April to fajny nawet :D
P. S - Boję się, że producenci zepsują ten film jak Zmierzch od kiedy przeczytałam tą książkę. Ale nadzieję mam, że jednak nie, a nadzieja umiera ostatnia :)
Anne spokojnie:D Jak zawalą sprawę to po prostu spóści się na Hollywood bombę jądrową żeby się więcej ludziska nie pomyliły:D A tak na serio to czasem się zastanawiam czy nie lepiej by było zostawić ekranizacje w spokoju bo naprawdę boję się że mi obrzydzą kochaną książkę:/ Ale z drugiej strony ciekawość....:D:D
Jestem spokojna xD Z tą bombą to dobry pomysł :D Też myślę, że jak mają schrzanić tą ekranizacje to niech lepiej w ogóle się za to nie biorą. A jak nie schrzanią i film przynajmniej będzie w połowie tak dobry jak książka to pewnie zostanie moim ulubionym filmem :) Za duży mam sentyment do tej książki :)
Hahaha... Skąd wiedziałaś???
Melanie ma PODOBNO zagrać Saoirse Ronan... Moim zdaniem to ona nie nadaje się ani trochę :(( Miejmy nadzieję, że to tylko głupie plotki
http://www.movieline.com/2011/05/saoirse-ronan-to-play-dual-roles-in-stephenie-m eyers-the-host.php#.1258-stage-hero1-12
http://www.deadline.com/2011/05/twilight-saga-author-stephenie-meyers-the-host-l ands-saoirse-ronan-to-star/
No nie mogę czy oni to czytali!!!! Pewnie Meyer jest tak zajęta "Przed Świtem" że nie wie co się dzieje z adaptacją jej najlepszej książki!!! przecież ta dziewczyna ani trochę nie przypomina Mel, jak już to Pat:((((
Boże co za koszmar!!!!! To ja nie chce tego filmu, jak ona zagra!!! To na pewni tylko baaardzo głupie plotki :(
Bardzo głupi wybór bo wątpię czy to plotka wszędzie o tym piszą:(((( Sprawdziłam wszystkie znane portale i wszędzie to samo:(
Też sprawdziłam. Jestem załamana. Może jeszcze znajdą kogoś, kto im bardziej przypadnie do gustu, a ją obsadzą w innej roli? To skandal.... :(
Ja to nawet nie wiem :( Zreszta wydaje mi sie, ze ona ma taki plus u producentow, ze jest mloda a juz byla nominowana do oskara :(( Mialam nadzieje, ze wezma kogos lepszego :( Jun nawet Kristen by sie lepiej nadawala od niej :(
Zgadzam się ze wszystkim co napisałeś. Szczerze mówiąc myślałam wczoraj o tym przez cały dzień ;/ Żałuję, że się tak zaangażowałam, bo teraz będę płakać, że obsada nie taka :( Ale nie żałuję przeczytania książki, która jest po prostu piękna, a zawarty w niej wątek miłosny uważam za najpiękniejszy.
Przeglądałem trochę sieć w tym temacie i widziałem że ktoś do roli melanie stryder zaproponował Camille Belle. Ja mam natomiast inna propozycję: Odette Yustman. Wizualnie bardziej mi odpowiada od Sophie Bush. Jeżeli chodzi o poziom gry aktorskiej musicie sami się wypowiedzieć. A i obiecuje zobaczyć wspomnianego "autostopowicza" może wtedy zmienie zdanie. Co byście powiedziały gdyby Jareda zagrał Andy Whitfield("Spartacus:Krew i Piach","Gabriel") (nie wiem jak tam u niego z nowotwrem, ale to przemilcze) albo James Caviezel("Outlander")? Jakby co to Jensena jakoś przeżyje, ale niech zapomną o Somerhalderze!!! Co do Jeba to się zgodzę Jim Beaver wydaje się lepszy. Na razie tyle jak coś wiecej wymyśle to się odezwe ;p;p;p
Właśnie skończyłem "Autostopowicza". I ten film utwierdził mnie, że Sophie nie nadaje się do roli Melanie. A kogo typujecie do roli Łowczyni??
Camille Belle to w ogóle odpada, jest jeszcze gorsza od tej dziewczyny co ją wybrali. Jak ona Ci się widzi? Bo Ci co do tej pory ją widzieli to jak widać nie są zadowoleni (delikatnie mówiąc) Co do Odette to źle nie wygląda, ale jej gra aktorska mnie nie urzekła. Sophia podoba mi się zdecydowanie najbardziej wizualnie oraz uważam, że jest naprawdę dobrą aktorką. Co do twoich propozycji dotyczących Jareda to niezbyt przypadły mi do gustu. W ogóle jakoś nie wyobrażam sobie tego filmu bez Sophii i Jensena :( Jeśli chodzi o łowczynię to nie mam pojęcia. W ogóle wolę już nie myśleć o tym, kogo bym chciała, bo na pewno nie będzie tych aktorów w Intruzie. Ja jestem kompletnie przybita wyborem Melanie. Może jeszcze zdarzy się cud i kto inny ją zagra.
Mam nadzieje, że ją zmienią, bo poza oczami nie ma w niej nic przykuwającego uwagę. Oczy przecież nie są najważniejsze.
No racja, liczy się całość. W każdym razie chyba jeszcze nie jest nic potwierdzone na 100%.
Co do Camilli Belle to nie jestem przekonany. Jedyny film jaki z nią oglądałem to było 10.000 bc, a tam zbyt dużo do grania nie miała a jak już była pokazana to jako ofiara, więc nie bardzo ;-( ;-( ;-( Męczy mnie jak długo jeszcze będą zwlekać z obsadą... Obstawiam, że i tak obsada będzie dobrana nie po naszej myśli, bo rzadko się zdarza żeby przy ekranizacjach zrobili wszystko jak należy. A jak myślisz, które wątki pominą??
Ja osobiscie uwazam, ze powinni wziac kogos malo znanego, zeby mogl/mogla sie wybic... Oczywyscie, kogos kto tego filmu nie schrzani, i bedzie podobny do bochaterow... Jesli im sie uda film bedzie 1000000 razy lepszy od Zmierzchu, ktorego era juz przemija :PP Ps. Ja tam jestem po stronie Iana i jak wezma jakiegos przyglupa by go zagral to chyba sie zalamie :((
Ja z Camille to oglądałam film '' W ciszy''. Grać nawet dobrze zagrała, ale jej wygląd mnie zupełnie odpycha.
Co do tych wątków to nie wiem myślę, że może pominą większość wspomnień Mel o Jaredzie, które osobiście bardzo mi się podobały :(. Mogą nawet pominąć wątek Sunny. W końcu ma to być podobno adaptacja, a nie ekranizacja ;/ Mogą pominąć lub zmienić wiele wydarzeń ;/
P.S A ja jestem po stronie Jareda. Ale skoro wybrali taką Melanie, to nie spodziewam się wiele po Jaredzie czy Ianie :( Ja już jestem załamana i powoli oswajam się z tą myślą. Oglądam dużo zdjęć tej aktorki Saoirse Ronan i na niektórych wygląda ładnie. Jedno jest pewne - wygląda o wiele lepiej niż kiedyś. Ale to wciąż za mało, to nie ten typ urody na Mel :( :( Jest jej istnym przeciwieństwem. Mogłaby Wandę zagrać.
W wywiadzie załączonym 8 godz. temu Ronan wypowiada się o swoich projektach, że nic nie jest potwierdzone na 100% (czyli może akurat jednak trafi jej się coś innego) i jak to określa na razie wszystko wisi w powietrzu.
Tyle, że co ma wisieć nie utonie. Niech się wreszcie ruszą z tą ekranizacją, bo idzie zwariować. Uważam, że nie powinni nic wywalać z tej książki, bo NIE MA w niej rzeczy niepotrzebnych. I tak to schrzanią! Jestem tego pewna
Hmm mam jednak nadzieję, że Mel zagra jakaś ładniejsza aktorka. Również uważam, że nie mogą nic wywalić z książki. Boję, że zepsują film :( A książka jest taka piękna, bardzo mnie wzruszyła. I nie chcę żeby mi ją obrzydzili. A to ma być adaptacja, a nie ekranizacja, więc mogą pozmieniać to i owo ;/
Camille? Never!!! Odette jest śliczna, ale.. no ne jestem w stanie tego określić:/. Tu ukłon w stronę AnneBoleyn- już wolałbym zobaczyć Sophie Bush. Ale i tak moją faworytką zawsze będzie Summer Glau:D:D:D:D
Śmierć partaczom filmów!!!!!
Normalnie posypią się głowy!!!!!!!!!!. Saorise owszem jest świetną aktorką, ale dlaczego wciskają ją w każdy film?? Dlaczego INTRUZ? Przecież jak jej nie zrobią operacji plastycznej to w życiu nie będzie przypominać Mel!!!!
Hahaha czekałam na Twój komentarz :D I cieszę się, że się przekonałaś do Sophii :D Co do ich wyboru to jestem załamana, a to jest śmiech przez łzy xD To będzie prawdziwy cud jak ta Saoirse będzie chociaż troszkę podobna do Mel. Nie wiem, chyba jeszcze to do mnie nie dotarło ;/
Wydaje mi się (A RACZEJ MAM ROZPACZLIWĄ NADZIEJĘ), że nie zrobią nam takiego świństwa. No chyba, że "tam gdzie słońce nie wschodzi" mają życzenia i prośby fanów książki:/.
AnneBoleyn1536- też nie mogłam się doczekać momentu kiedy nie wytrzymam i zacznę psioczyć:D:D:D.
Hehe też mam jeszcze resztki nadziei, że jednak ona zagra Pet :D Ale widać, że mają w dupie fanów. No i z Meyer też się pewnie nie liczą. Podobno ona chciała, żeby Edzia zagrał ten co gra Jaspera, a i tak wybrano Pattisona xD No, chyba że podoba jej się ten wybór ;/ Dobra najważniejsze jest to co chcą fani, w końcu dla nich jest ten film.
Wnerwia mnie sprzedajność Stefy!!!! W pierwszą część Zmierzchu jeszcze wnikała, a potem ekranizacje same sobie poszły w denny ponuro skonercjalizowany świat. Czy ona na serio nie ma szacunku do swoich dzieł?? Za odpowiednią cenę sprzedałaby nawet swoje ostatnie czyste gacie.
"Proszę macie tu moją kolejną książkę. Mielcie ją do woli. Mi to zwischen".
Stefa- zacznij myśleć o czymś poza kasą!!!!
No wiem ;/ Teraz jak już ma kasę za Zmierzch to powinna chociaż zadbać o Intruza. No ale nie można chyba w tym przypadku grzeszyć naiwnością.
Naiwność pozbyłam się kiedy mama powiedziała, że wcale nie wyjęła mnie z kapusty :/
Uwaga Intruz w kinach w marcu 2013 :D
http://www.thehostfandom.com/2011/06/27/the-host-to-be-released-in-march-of-2013 /
Skoro The Host ma być w 2013 to twórcy muszą dotrzymać słowa xD I niech sobie nie wyobrażają, że jak będzie koniec świata to są zwolnieni z tego obowiązku xD