Intruz

The Host
2013
6,5 98 tys. ocen
6,5 10 1 97601
3,5 15 krytyków
Intruz
powrót do forum filmu Intruz

Petycja

ocenił(a) film na 7

Właśnie znalazłam na zagranicznej stronie petycje o to by do roli Melanie i Jareda wybrani zostali Jensen Ackles i Sophia Bush. Jeżeli ktoś też chce właśnie ich głosujcie. http://www.ipetitions.com/petition/jensenandsophiathehost/

ocenił(a) film na 8
Mary_Viola

Oni muszą być w tym filmie... Modlę się o to :)

ocenił(a) film na 4
Mary_Viola

Nie czytałam książki, ale gdyby ta dwójka pojawiła się razem na ekranie z pewnością obejrzałabym film. Uwielbiam tych aktorów i oni muszą gdzieś wspólnie wystąpić! :]

Mary_Viola

Szczerze? Nie, nie podoba mi się to. Acklesa, to może jeszcze, jakoś to zniosę, Jareda za bardzo nie lubię, więc przeżyje, ale Melanie, sobie zupełnie inaczej wyobrażałam... Zresztą, w ogóle nie podoba mi się pomysł nakręcenia "Intruza", będzie tak samo jak ze "Zmierzchem", nagle znajdzie się tysiące fanów, którzy nawet książki nie czytali. Lubię "Zmierzch" i lubić będę, ale naprawdę było fajniej, kiedy pół świata nie napalało się na Pattinsona.

ocenił(a) film na 4
Cally

Nie rozumiem czemu wszyscy tak są za Sophią. Może i jest dobrą aktorką, ale ja jej w roli Melanie nie widzę.

Wote for president Summer Glau:D:D:D

ocenił(a) film na 4
April_MAY

Ciężko mi powiedzieć, bo jak już wspominałam, nie czytałam książki. Po prostu chciałabym zobaczyć tych dwoje w jednym filmie.
Ale faktycznie, po szaleństwie jakie się rozpoczęło po filmie "Zmierzch" kolejna taka sytuacja nie jest nikomu potrzebna. Chociaż przynajmniej tutaj jeden z głównych bohaterów byłby przystojny (no niestety, drogie panie, nie boję się powiedzieć tego otwarcie. Pattison jest brzydki!)

ocenił(a) film na 8
Vala_MalDoran

Może wszyscy są za Sophią dlatego, że naprawdę dobrze gra i wygląda zabójczo ;p Nie widziałam piękniejszej kobiety od niej :) Poza tym Sophia ma dużo fanów i w USA praktycznie wszyscy fani chcą, żeby zagrała Mel. U nas jak widać są trochę bardziej zróżnicowane opinie, ale i tak większość jest za Sophią, choć wiadomo, że nikt nie będzie namawiał kogoś do zmiany zdania, bo i po co.
Vala MalDoran - też chcę zobaczyć Sophię i Jensena w jednym filmie, najlepiej w Intruzie xD To moi ulubieni aktorzy. Ale jak filmowcy schrzanią ten film i zatrudnią beznadziejnych aktorów, to pojadę do nich i własnoręcznie ich uduszę.
P. S - Pattison jest brzydki no i mam nadzieję, że nie będzie takiego szaleństwa z Intruzem, bo Zmierzch został zdeptany....

AnneBoleyn1536

Wiem że wszyscy teraz uznają że jestem mega zacofana, jednak nie widziałam żadnego filmu z Sophią(albo widziałam tylko o tym nie wiem?) i nigdy specjalnie nie zwracałam na nią uwagi, jednakże kiedy tylko ktoś to zaproponował i zobaczyłam jej zdjęcia zaniemówiłam, bo dokładnie tak wyobrażałam sobie Mel. A Jared w moim wyobrażeniu był trochę inny, ale nawet może być.

ocenił(a) film na 8
mammoth03

Wcale nie jesteś zacofana :) Zawsze możesz nadrobić straty i obejrzeć jakiś film z Sophią :D

ocenił(a) film na 3
AnneBoleyn1536

Głucho wszędzie ciemno wszędzie co to będzie ach co to będzie...