UWAGA!!!
Podobno jutro ma zostać opoblikowany pierwszy zwiastun intruza.
PS. Wiadomość umieszczona na stronie Stephenie Meyer.
Jestem ciekawa jak oni wszyscy będą wyglądać w filmie. Oby to było miłe zaskoczenie.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=321364847917296&set=o.344388745595781&ty pe=1&theater
Widzieliście!
Dodam, że za pośrednictwem Yahoo Movies.
Nie spodziewałbym się jednak za dużo contentu - zdjęcia trwają od jakiegoś miesiąca i podejrzewam, że zobaczymy najwyżej parę ujęć. Jak dla mnie, wystarczy, że pokażą Saoirse.
"Heads up! Thursday, 3/22 at 5:30pm ET/2:30pm PT, we're premiering the trailer for The Host (MOVIE), the new film based on 'TWILIGHT' writer Stephenie Meyer's best-selling novel. "
i jeszcze "Tomorrow, the trailer for The Host (MOVIE) will debut on Yahoo! Movies at 5:30 pm ET! One of our Trailer contest winners, Lisa Hayman, is a huge Stephenie Meyer fan and knew she'd have a connection with THE HOST from her love of the Twilight series. What drew you to THE HOST?"
http://www.thehostmovienews.com/
Pierwsze zdjęcia !!!
A zwiastun ma być około 18.
Tak już to widziałam i szczerze całkiem inaczej sobie wyobrażałam tą scenę, ale Max w roli Jerada nawet nawet.
Nie chodzi o to, że źle po prostu muszę bardziej się przekonać do tej "nowej" Mel:)(
ja tak samo... Saoirse może się sprawdzić jako Melanie, jest dobrą aktorką, ale przeszkadza mi jedna rzecz - że ma niebieskie oczy. Wiem, że to szczegół, ale chociaż czytałam książkę dawno i tylko raz to jest to jedna z tych rzeczy, która zapadła mi najbardziej w pamięć... Mogli założyć jej po prostu soczewki... :D ale mniejsza o to, mam nadzieję, że zwiastun niedługo się pojawi:))
ale na tej stronie podanej wyżej jest napisane, że "fani filmu Igrzyska Śmierci, którzy wybierają się w ten weekend do kina, dostaną zajawkę zupełnie innego trójkąta miłosnego. Przed filmem pojawi się zwiastun The Host" ... więc to nie mogą być tylko zdjęcia.. a przynajmniej mam taką nadzieję
Stephenie Meyer updated her website with some awesome news. The first trailer for The Host will debut on Thursday, March 22, 2012 online on Yahoo! Movies and Access Hollywood. We will be posting the trailer on this site as soon as it is available. Please check back here on Thursday.
Max wygląda świetnie, ale nie pasuje mi że Saoirse ma niebieskie oczy przecież Mel miała zielonobrązowe. Tak trudno było dać jej soczewki? Włosy ma takie jakieś rudawe i ta opalenizna słaba jakaś. Drażni mnie to wszystko, niby szczegóły ale jednak.
no to akurat ci się trafiło, ale nie każdy może nosić soczewki... więc nie gadaj że "nie tak trudno"...
A widziałeś co zrobili z Kristen Stewart w "Przed świtem" jak ją wychudzili i w ogóle, więc skoro coś takiego można zrobić to oczy chyba nie są aż takim problemem.
ale zasugerowałaś, że danie komuś soczewek to nie problem... Więc ci tłumaczę. Wiadomo, że komputerowo można wszystko (prawie) :]
Nie musieliby dawać jej soczewek, gdyby bardziej wzorowali się na książce i wybrali kogoś, kto pasuje pod względem fizycznym. Proste.
mi tylko chodzi o to, że ona myślała że danie komuś soczewek to pikuś ;] a to nie prawda, nie wiem o co wam jeszcze się rozchodzi...
"Szanowna społeczności", proponuję wygooglować czym jest ET/PT. Owszem, 17.30. Tyle że nie naszego czasu...
22.30 - jeszcze jest czas zimowy, ale różnicy wielkiej nie ma... trochę sobie poczekamy;(
http://movies.yahoo.com/video/ymovies-6393699/the-host-teaser-trailer-28696984.h tml;_ylt=Ar04ecqYS0W59rwTWMw10n0lH7UC;_ylu=X3oDMTFuYzJxdmRzBG1pdANMaXN0IFRyYWlsZ XJzBHBrZwNpZC0yODY5Njk4NARwb3MDMQRzZWMDdmNfbmF2BHZlcgM-;_ylg=X3oDMTFzdXZmYjhpBGl udGwDdXMEbGFuZwNlbi11cwRwc3RhaWQDBHBzdGNhdAN0cmFpbGVycwRwdANzZWN0aW9ucwR0ZXN0Aw- -;_ylv=3 już jest!!!
jeszcze rok do premiery, więc za dużo się nie spodziewałam. a teraz pora do szkoły :DD
Boże jak ja chciałabym chodzić jeszcze do szkoły :D Zdjęcia oczywiście ciekawsze :)
noo... nic ciekawego.. miałam nadzieję zobaczyć coś więcej, ale trzeba przyznać, że te oczy robią wrażenie... i w zwiastunie jak jest przybliżenie na oko Saoirse, to ma zielone! Więc może jednak trzymali się książki...
No też tak myślę, bo dopiero wczoraj po tym trailerze przyjrzałam się bardziej jej oczom na tych zdjęciach i to były oczy duszy.