Intruz

The Host
2013
6,5 98 tys. ocen
6,5 10 1 97601
3,5 15 krytyków
Intruz
powrót do forum filmu Intruz

UWAGA!!!
Podobno jutro ma zostać opoblikowany pierwszy zwiastun intruza.
PS. Wiadomość umieszczona na stronie Stephenie Meyer.

ocenił(a) film na 8
dakota40041

O Boże niemożliwe xd Zajebiście :D

ocenił(a) film na 8
dakota40041

Jestem ciekawa jak oni wszyscy będą wyglądać w filmie. Oby to było miłe zaskoczenie.

ocenił(a) film na 10
AnneBoleyn1536

Ja rownież jestem ciekawa jak ich przedstawia :)
Oby było fajnie.

ocenił(a) film na 3
dakota40041

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=321364847917296&set=o.344388745595781&ty pe=1&theater

Widzieliście!

dakota40041

Dodam, że za pośrednictwem Yahoo Movies.

Nie spodziewałbym się jednak za dużo contentu - zdjęcia trwają od jakiegoś miesiąca i podejrzewam, że zobaczymy najwyżej parę ujęć. Jak dla mnie, wystarczy, że pokażą Saoirse.

ocenił(a) film na 7
Galadh

Mi wystarczy, że pokażą jak wyglądają Melanie, Ian, Jared i jaskinie! :)

ocenił(a) film na 8
Lily214

Mi też :)

AnneBoleyn1536

no i co z tym zwiastunem ..

ocenił(a) film na 3
zzuziaaa

Ma być o 17.30 z tego co napisali na stronie filmu na facebook

ocenił(a) film na 3
zzuziaaa

"Heads up! Thursday, 3/22 at 5:30pm ET/2:30pm PT, we're premiering the trailer for The Host (MOVIE), the new film based on 'TWILIGHT' writer Stephenie Meyer's best-selling novel. "
i jeszcze "Tomorrow, the trailer for The Host (MOVIE) will debut on Yahoo! Movies at 5:30 pm ET! One of our Trailer contest winners, Lisa Hayman, is a huge Stephenie Meyer fan and knew she'd have a connection with THE HOST from her love of the Twilight series. What drew you to THE HOST?"

ocenił(a) film na 10
nadia87

http://www.thehostmovienews.com/
Pierwsze zdjęcia !!!
A zwiastun ma być około 18.

ocenił(a) film na 3
dakota40041

Tak już to widziałam i szczerze całkiem inaczej sobie wyobrażałam tą scenę, ale Max w roli Jerada nawet nawet.

ocenił(a) film na 10
nadia87

tak, ja również inaczej sobie wyobrażałam ale chyba nie jest az tak żle :)

ocenił(a) film na 3
dakota40041

Nie chodzi o to, że źle po prostu muszę bardziej się przekonać do tej "nowej" Mel:)(

ocenił(a) film na 10
nadia87

ja tak samo... Saoirse może się sprawdzić jako Melanie, jest dobrą aktorką, ale przeszkadza mi jedna rzecz - że ma niebieskie oczy. Wiem, że to szczegół, ale chociaż czytałam książkę dawno i tylko raz to jest to jedna z tych rzeczy, która zapadła mi najbardziej w pamięć... Mogli założyć jej po prostu soczewki... :D ale mniejsza o to, mam nadzieję, że zwiastun niedługo się pojawi:))

weramg

Kurka ja siedzę przed kompem tylko dla tego trailera, ale jak go nie było tak nie ma :(

ocenił(a) film na 3
natinks

A mi się coś widzi, że ten "zwiastun" to tylko te zdjęcia

ocenił(a) film na 10
nadia87

ale na tej stronie podanej wyżej jest napisane, że "fani filmu Igrzyska Śmierci, którzy wybierają się w ten weekend do kina, dostaną zajawkę zupełnie innego trójkąta miłosnego. Przed filmem pojawi się zwiastun The Host" ... więc to nie mogą być tylko zdjęcia.. a przynajmniej mam taką nadzieję

ocenił(a) film na 10
weramg

*zielone soczewki:p

ocenił(a) film na 3
weramg

Stephenie Meyer updated her website with some awesome news. The first trailer for The Host will debut on Thursday, March 22, 2012 online on Yahoo! Movies and Access Hollywood. We will be posting the trailer on this site as soon as it is available. Please check back here on Thursday.

ocenił(a) film na 8
weramg

Max wygląda świetnie, ale nie pasuje mi że Saoirse ma niebieskie oczy przecież Mel miała zielonobrązowe. Tak trudno było dać jej soczewki? Włosy ma takie jakieś rudawe i ta opalenizna słaba jakaś. Drażni mnie to wszystko, niby szczegóły ale jednak.

AnneBoleyn1536

niektórzy nie akceptują ciała obcego w oku... to jednak trudno było jej dać soczewki

ocenił(a) film na 8
wito_filmweb

No nietrudno, bo jednak okazało się, że ma te soczewki.

AnneBoleyn1536

no to akurat ci się trafiło, ale nie każdy może nosić soczewki... więc nie gadaj że "nie tak trudno"...

ocenił(a) film na 3
wito_filmweb

A widziałeś co zrobili z Kristen Stewart w "Przed świtem" jak ją wychudzili i w ogóle, więc skoro coś takiego można zrobić to oczy chyba nie są aż takim problemem.

nadia87

ale zasugerowałaś, że danie komuś soczewek to nie problem... Więc ci tłumaczę. Wiadomo, że komputerowo można wszystko (prawie) :]

ocenił(a) film na 8
wito_filmweb

Nie musieliby dawać jej soczewek, gdyby bardziej wzorowali się na książce i wybrali kogoś, kto pasuje pod względem fizycznym. Proste.

AnneBoleyn1536

mi tylko chodzi o to, że ona myślała że danie komuś soczewek to pikuś ;] a to nie prawda, nie wiem o co wam jeszcze się rozchodzi...

ocenił(a) film na 3
wito_filmweb

O nic lubimy się droczyć z nowymi ;))

nadia87

nowymi? :D

ocenił(a) film na 3
wito_filmweb

Jakoś cię tu nie pamiętam a ty AnneBoleyn1536?

ocenił(a) film na 8
nadia87

Ani ja xD

ocenił(a) film na 3
ocenił(a) film na 8
ocenił(a) film na 8
nadia87

No zabójczy jest ten nasz Jared :D Chociaż jedno moje życzenie się spełniło xD

zzuziaaa

"Szanowna społeczności", proponuję wygooglować czym jest ET/PT. Owszem, 17.30. Tyle że nie naszego czasu...

Galadh

no to czekamy na zwiastun :)

ocenił(a) film na 3
Galadh

Czyli jak to będzie wiesz czy nie :)

ocenił(a) film na 3
nadia87

Aha już sobie przypomniałam 23.30:(

ocenił(a) film na 10
nadia87

22.30 - jeszcze jest czas zimowy, ale różnicy wielkiej nie ma... trochę sobie poczekamy;(

ocenił(a) film na 3
weramg

No tak ja żyje już wiosną!

ocenił(a) film na 10
Galadh

Aha No to jeszcze troszeczkę :)

ocenił(a) film na 7
dakota40041

Less than 3 hours and 30 minutes until The Host trailer!

zagadka rozwiązana

ocenił(a) film na 8
pantomima4

http://movies.yahoo.com/video/ymovies-6393699/the-host-teaser-trailer-28696984.h tml;_ylt=Ar04ecqYS0W59rwTWMw10n0lH7UC;_ylu=X3oDMTFuYzJxdmRzBG1pdANMaXN0IFRyYWlsZ XJzBHBrZwNpZC0yODY5Njk4NARwb3MDMQRzZWMDdmNfbmF2BHZlcgM-;_ylg=X3oDMTFzdXZmYjhpBGl udGwDdXMEbGFuZwNlbi11cwRwc3RhaWQDBHBzdGNhdAN0cmFpbGVycwRwdANzZWN0aW9ucwR0ZXN0Aw- -;_ylv=3 już jest!!!

ocenił(a) film na 3
paula1123

Szczerze nic ciekawego:( Zdjęcia są 100 razy lepsze!

ocenił(a) film na 4
nadia87

jeszcze rok do premiery, więc za dużo się nie spodziewałam. a teraz pora do szkoły :DD

ocenił(a) film na 8
ulesia03

Boże jak ja chciałabym chodzić jeszcze do szkoły :D Zdjęcia oczywiście ciekawsze :)

ocenił(a) film na 10
paula1123

noo... nic ciekawego.. miałam nadzieję zobaczyć coś więcej, ale trzeba przyznać, że te oczy robią wrażenie... i w zwiastunie jak jest przybliżenie na oko Saoirse, to ma zielone! Więc może jednak trzymali się książki...

ocenił(a) film na 8
weramg

No też tak myślę, bo dopiero wczoraj po tym trailerze przyjrzałam się bardziej jej oczom na tych zdjęciach i to były oczy duszy.

paula1123

zwiastun za wiele nie zdradza...ale to chyba nawet lepiej ;D oczy są naprawde fajnie zrobione. już się nie mogę doczekać filmu! :)