Czy warto poświęcić czas na ten film .Książki nie czytałem ,więc nie wiem czego mogę się
spodziewać.
Ps.film można już pobrać z internetu w dobrej kopii .TPB
Jeśli nie czytałeś książki to podejrzewam, że film Ci się nie spodoba. Ja czytałam, książka super, film fajny, ale gdybym nie przeczytała Intruza, to nie byłabym taka zachwycona filmem.
książki nie czytałem, film raczej nie w moich klimatach bo rzadko oglądam takie filmy, ale w sumie mi się podobał, przyjemnie się go oglądało
Jeżeli nie czytałeś książki to nie polecam TYM BARDZIEJ. Niestety w ogóle nie oddaje przesłania i emocji z książki. Miało być trochę strzelania, trochę przytulania - coby przyciągnąć i dziewczyny i ich chłopaków. Ale fanów książki zawiodło.
Nie warto. Szczególnie jeśli nie czytało się książki. Film jest kiepski i nie ma się co oszukiwać. Nie byłam źle do niego nastawiona, ale to co nam zaserwowano to kicha, Książkę czytałam, więc mam porównanie. A nawet jeśli bym nie czytała to i tak czułabym się zawiedziona. Kiepskie zdjęcia, muzyka, kostiumy. Nawet wykonanie zawiodło. Nielogicznie zrobiony, źle wykonany. Jestem jak najbardziej na nie. Niestety.