Intruz

The Host
2013
6,5 98 tys. ocen
6,5 10 1 97601
3,5 15 krytyków
Intruz
powrót do forum filmu Intruz

Sceny

ocenił(a) film na 3

Może to oklepany temat ale jakie są wasze ulubione sceny w książce które muszą się znaleźć w filmie.
Ja mam kilka:
1. wszczepienie duszy Mel
2. skok z windy
3. jak Wana się okaleczyła dla Jamiego
4. walka w łaźni z Kevinem
5. poszukiwanie ciała dla Wandy
6. rozmowa z Doktorem przed zabiegiem
7. jak Jerad grozi Doktorowi
8. pierwsze spotkanie Mel i Jerada
9. zabicie Wasa
10. i oczywiście rozmowy Mel i Wandy
Może to oczywiste sceny ale ja sobie nie wyobrażam filmu bez nich.

ocenił(a) film na 8
nadia87

- Wszczepienie
- Wspomnienie Mel, gdy łowcy ją łapią
- Tęsknota i rozpacz Mel i Wandy za Jaredem i wizyta u pocieszycielki
- Oczywiście wszystkie wspomnienia Mel o Jaredzie
- Wyprawa na pustynię - całe to zagubienie
- Wszystkie pocałunki Jareda i Wandy w ciele Mel - wyobrażasz sobie Sophie i Jensena? Ach...
- Wyraźnie pokazana zazdrość Iana o Jareda i ich kłótnie
- Pobicie Wandy przez Jareda ( dwa razy - na początku jak przybyła do jaskiń i potem po powrocie Jareda z wyprawy jak poszła do celi, Jamie przyszedł do niej, a Jared ją odnalazł)
- Jak Jared pilnuje Wandy na początku i przychodzą do nich Ian, Kyle i Brandt żeby ją zabić. Jared staje w jej obronie, oni się na niego rzucają, a Ian dusi Wandę
- Jak Jared chce zastrzelić Wandę
- Próba zabicia Wandy przez Kyle'a
- Oczywiście rozmowy Melanie i Wandy
- Ratunek Jamiego
- Porwanie Sunny przez Kyle'a
- Znalezienie nowego ciała dla Wandy
- Złapanie łowczyni
- Śmierć Waltera i Wesa
- dodałabym jeszcze ten rozdział, który Stephenie Meyer dopisała później - czytałaś go?

To też oczywiste :)
Nie wszystkie są ulubione, ale muszą być w filmie :)

ocenił(a) film na 3
AnneBoleyn1536

Czytałam mam go wydrukowanego i włożyłam do książki fajnie że go napisała bo czegoś mi brakowało w tej książce a poza tym w filmie też by to dziwnie wyglądało jak by mieli już Pat a nie pokazali jak ją uprowadzają
Zapomniałam całkiem o tej scenie "Jak Jared pilnuje Wandy na początku i przychodzą do nich Ian, Kyle i Brandt żeby ją zabić. Jared staje w jej obronie, oni się na niego rzucają, a Ian dusi Wandę" to też musi być w filmie

ocenił(a) film na 8
nadia87

Świetny jest ten rozdział, zdecydowanie brakowało czegoś takiego w książce - i ta reakcja Mel na początku xD

ocenił(a) film na 6
AnneBoleyn1536

Osobiście początek filmu wyobrażam sobie tak ; Melanie uciekająca przed Łowcami -> Wpada do windy...następnie scena wszczepienia duszy ...a koniec ; Wanda budzi się w nowym ciele i pierwsze co zobaczyła to Melanie.... ;D

ocenił(a) film na 8
Matt_19_

A ja początek filmu dokładnie tak jak w książce - jest uzdrowiciel i jego pomocnik, wykonują zabieg, Wanda budzi się, jeszcze nie otwiera oczu i widzi ostatnie wspomnienie Mel... A koniec - Jared i Melanie uśmiechający się do siebie, chociażby wtedy, gdy znaleźli ich inni ludzie :) Ostatnie ujęcie na ich uśmiechnięte twarze... :D

ocenił(a) film na 3
AnneBoleyn1536

Ja najchętniej nic bym nie zmieniał ale to już nie od nas zależ y a szkoda bo gdyby brali nas pod uwagę to film był by extra :))))))))))))

ocenił(a) film na 8
nadia87

Zgadzam się z Tobą w 100% No i przede wszystkim obsada byłaby zajebista :) Większość fanów jest za Sophią, Jensenem i Ianem :D

ocenił(a) film na 4
AnneBoleyn1536

Wszystkie te sceny, o których mówicie i jeszcze jedna...

Gdy Wanda widzi Dusze w ciałach dwóch dorosłych ludzi, bujające niezasiedlone małe dziecko.

Piękna scena. Wprowadza lekki zament w pojęcie o tym co dobre, a co złe.

ocenił(a) film na 8
April_MAY

Tak, to piękna scena i też powinna być w filmie :)

AnneBoleyn1536

Jaki rozdział? nNie słyszałam o nim :O Czy mogłabym prosić o jakiś namiar na ebooka, albo chociaż tytuł? Z góry dziękuję :D

ocenił(a) film na 3
Alicja_Klara

Wpisz w wyszukiwarkę: intruz dodatkowe rozdziały chom ikuj i ci wyskoczy :)

ocenił(a) film na 3
nadia87

Aha to są rozdziały POMIĘDZY 58-59 rozdziałem i to tez warto wpisać:)

nadia87

Dziękuję raz jeszcze :)

ocenił(a) film na 6
nadia87

dla mnie muszą być sceny Iana z Wandą oraz z wujem Jebem jak grają w piłkę. Dlatego, że to moi ulubieni bohaterowie.

ocenił(a) film na 3
lexandra008

O tak scena z grą w piłkę też jest świetna, a Ian i Wanda to też moi ulubieńcy.

nadia87

Ian mówiący Wandzie żeby go nie zostawiała :)

ocenił(a) film na 6
kaara4

o tak to mój ukochany fragment w całej książce. Od początku im kibicowałam nawet bardziej niż, Mel i Jared'owi.

kaara4

http://24.media.tumblr.com/35089bbcffd9d1d5dd392f2942b0be11/tumblr_mifu02UZca1r1 guhoo2_500.gif

ocenił(a) film na 6
nadia87

kłótnie Jareda i Iana o Mel/Wande :D uwielbiam ich przekomarzanie :D

ocenił(a) film na 6
Petals_Open_to_the_Moon

tak to też, mi się bardzo podobało w "Intruzie." :D