Intruz

The Host
2013
6,5 98 tys. ocen
6,5 10 1 97601
3,5 15 krytyków
Intruz
powrót do forum filmu Intruz

BEZSENS !!! Dlaczego taki tytuł ?? Nie może być "Intruz" tak jak książka Stephenie ?? Wogóle mi to nie pasuje ;/;/;/

ocenił(a) film na 5
Aniuleczqa

Tylko spokojnie. O jaki tytuł Ci chodzi?! Przecież na razie jest Intruz:")

ocenił(a) film na 6
Aniuleczqa

Tłumacze jeszcze się za niego nie wzięli :p A, no i taki jest tytuł oryginału (jeśli chodzi o książkę)

ocenił(a) film na 5
kiral

To więc nie jest pewne, że to będzie Intruz?! Nie no!!! Musi być...

edycia735

Ja mam taką nadzieję, że będzie "Intruz" a nie jakiś "The Host" a to znaczy potwór o ile się nie myle... xp

ocenił(a) film na 8
Aniuleczqa

No coś Ty, The Host to oryginalny tytuł, który właśnie znaczy coś jak ''Intruz'', pewnie nasunęło Ci się to ze względu na ten japoński film.

ocenił(a) film na 6
AnneBoleyn1536

Dokładnie rzecz biorąc, "host" to po angielsku gospodarz, a z biologicznego punktu widzenia, słowo "host" oznacza żywiciela.

ocenił(a) film na 8
kiral

Też o tym pomyślałam na początku, ale myślałam, że jestem w błędzie. Teraz to sprawdziłam, i masz rację :D I ja też miałam ;D Czyli tytuł książki nawiązuje do Melanie.

ocenił(a) film na 6
AnneBoleyn1536

I bardzo dobrze, że nawiązuje. Mam tylko nadzieję, że nasi kochani tłumacze nie wymyślą czegoś w stylu "Szklanej pułapki", bo będzie kiepsko. Chociaż z drugiej strony postarali się przy "Shreku" :p i "Happy wkręt" :)

ocenił(a) film na 8
kiral

Oczywiście, że dobrze że nawiązuje, ale myślę, że nasi zostaną przy ''Intruzie'' skoro już książkę znamy pod tym tytułem.
W ogóle tych polskich tłumaczeń nie chce się komentować...

Aniuleczqa

omfg, pozwól, że inaczej nie skomentuję tej wypowiedzi.

ocenił(a) film na 8
Aniuleczqa

hahah... właśnie oplułam ekran ze śmiechu :)

Tinkerbell_88

a ja spadłam z krzesła xD

dropoflunacy

to szkoda twojego ekranu, na tak mało kumająca osobę, tak wgl każdemu mogło się pomylić, i jak tego nie rozumiesz to się nie odzywaj. to taka rada na przysłość ;)

ocenił(a) film na 8
Aniuleczqa

"to szkoda twojego ekranu, na tak mało kumająca osobę"
skoro mnie nazywasz mało kumającą osobą, to proponuję żebyś przeczytała jeszcze raz swojego posta :)

pzdr

Tinkerbell_88

w swoim poście nie widzę nic nadzwyczajnego,miałam prawo się spytać. po to są fora.

więc zamilcz.

ocenił(a) film na 8
Aniuleczqa

Widzę, że nie ma sensu z Tobą wchodzić w dyskusje. Fora są dostępne dla każdego. Z łaski swojej nie każ mi milczeć bo jestem na publicznym portalu i mam prawo na nim pisać to na co mam ochotę. Ja w swoim poście nie napisałam nic obraźliwego, a Ty od razu wyjeżdżasz z tekstami typu "nie rozumiesz to się nie odzywaj", "zamilcz". Dorośnij dziewczynko.

Tinkerbell_88

Dobra skończ, bo mam niezła zwałe z ciebie. Nie mam ochoty dłużej ciągnąć tego wątku, więc będę mądrzejsza i już się nie odzywam. Nara.

Aniuleczqa

zamykając się zrobiłaś przysługę forumowiczom,nareszcie.już nie mogłam patrzeć na to jakie głupoty piszesz.uważaj na lekcjach i ucz się angielskiego!;d

panienka_2

o.O
żal mi cię. !

Aniuleczqa

masz 15 lat?

Aniuleczqa

a to niby dlaczego?ja nie mam takich problemów jak ty.
victrish nie pytaj się jej o wiek,bo skoro ciągle leci tekstami typu żal mi cię to dużo chyba nie ma :d

panienka_2

BETON.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Aniuleczqa

kurczę,jak ty to robisz . pokonujesz człowieka głupotą . jakby z głupoty robili prąd to twoją głupotą zasililiby całą Warszawę . swoimi nieprzemyślanymi wypowiedziami nie wygrywasz ze mną ani z żadnym innych oponentem tylko kompromitujesz siebie. na szczęście ja taka nie będę i zachowam trochę godności . a kiedyś zrozumiesz co miałam na myśli . teraz się pośmiejesz,to życzę ci dobrej zabawy dzieciaku.

panienka_2

ty te teksty bierzesz z Internetu czy co ??
bo twój mózg chyba nie zniósłby takiego wysiłku... ;DDD

Aniuleczqa

twój nie zniósł.widać,że korniki skończyły penetrowanie w twojej głowie,bo nie było już w czym.

victrish

Aniuleczqa " ty masz głowę chyba tylko po to, żeby do środka deszcz nie napadał" Dobra pomińmy twój brak znajomość j. angielskiego, ale jak ktos wzraca tobie uwagę to nie musisz wyskaiwac z gębą i tekstem pożalsieboże " zamilknij"
victrish ona pozbyła sie tych korników jak tylko się ich nabawiła ..same sie zorientowały, że tam za wielkiej uczty to tam nie znajdą

Wasp66

Buahahahahahahaha ;D
Czarna polewka.
Ode mnie tyle, bo szkoda mi klawiatury na was, żałosne ludziska. :P

Aniuleczqa

klawiatury mówisz..ja osobiśćie współczuje ludziom w twoim otoczeniu, którzy na dodatek mają inne zdanie od twojego, bo widze, że nie zgdzić się z tobą jest normalnie obrazą "majestatu"

Aniuleczqa

przyznaj się,że po prostu brak ci argumentów.idź się nachlaj

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Aniuleczqa

no właśnie! gdzie cie starzy zrobili? w autobusie???

victrish

zbastuj pasztecie, bo ja cie tak obraźliwie nie wyzywam. pohamuj się trochę.

Aniuleczqa

pójdę BOOOOOOOSO......

ocenił(a) film na 4
Aniuleczqa

No ponoć miałaś się zamknąć?

ocenił(a) film na 8
April_MAY

Witaj April xD

ocenił(a) film na 8
AnneBoleyn1536

W takie dyskusje nie warto się włączać xD

ocenił(a) film na 4
AnneBoleyn1536

Ja tylko jestem:D.

April_MAY

Następny inteligent -.-

ocenił(a) film na 6
Aniuleczqa

Dajcie spokój ludzie.

kiral

zgadzam się z tobą. dalsza kłótnia tylko 'aniuleczqe' podsyca. nie karmny trolla.

Aniuleczqa

Dzieci w internecie... -,- Tytuł taki, ponieważ to nie jest polska książka sherlocku. Skoro nie było jeszcze premiery... Ba! Nawet do końca nie jest nakręcone... Będzie tytuł oryginalny. xD

rybka10002

tyyyyyyyyyyyyyyyyyy, normalnie mnie olsniłaś. dzięki za info <_<

Aniuleczqa

No ba. Do niektórych trzeba jak do dziecka.

rybka10002

nie skomentuje tego -.-

ocenił(a) film na 8
Aniuleczqa

Aniuleczqa, czy Ty naprawdę nie zdajesz sobie sprawy, że z każdą odpowiedzią pogrążasz się jeszcze bardziej...?

Tinkerbell_88

będę mądrzejsza i już się nie będę odzywać. ustąpię głupszemu :]