Intruz

The Host
2013
6,5 98 tys. ocen
6,5 10 1 97601
3,5 15 krytyków
Intruz
powrót do forum filmu Intruz

Mam nadzieję, że Intruz będzie lepszy niż wszyszystkie części Zmierzchu, a sądząc po zwiastunie
właśnie taki będzie, no i Imagine Dragons! <3

ocenił(a) film na 1
karolina01234

Ja przed pójściem do kina obejrzałem zwiastun i pomimo, że nie jest to moje kino zdecydowałem się. Wyszedłem po godzinie z kina mocno poirytowany. Koło sagi to ten gniot nawet nie stał

ocenił(a) film na 8
espo_bc

Nie oglądałam jeszcze tego filmu, więc nie będę się szerzej wypowiadać.

espo_bc

a kiedy i gdzie go oglądałeś espo_bc bo w polsce jakoś premiery nie było

ocenił(a) film na 1
gma123

W UK wczoraj tj piątek była premiera i się wybraliśmy ;)

ocenił(a) film na 7
espo_bc

Kto co lubi, ja mimo, że nie oglądałam filmu wiem, że będzie lepszy od Zmierzchu. Po pierwsze historia ciekawsza i aktorzy.

ocenił(a) film na 10
larnia

I wielki plus za Imagine Dragons;)

Host3751

Oj to juz mnie to bardzo zachęciło do obejrzenia ;)
I tak wiedzialam ze obejrze, ale takie opinie jeszcze bardzo zachecaja.

ocenił(a) film na 8
Host3751

Lubię to! ;)

ocenił(a) film na 10
espo_bc

To nie Zmierzch. Przecież to zupełnie inna historia poruszająca trudne tematy tolerancji i tożsamości. Jeszcze na filmie nie byłam, ale się nie zniechęcam.

karolina01234

Film został zmiażdżony przez krytyków. Na RT film w tej chwili ma 12% pozytywnych recenzji i notę 3.6/10, najgorzej oceniona część zmierzchu ma 24% i 4.4/10 https://www.rottentomatoes.com/m/the_host_2013/

ocenił(a) film na 10
jrkan

Krytycy swoje, ale trzeba też wyrobić swoje zdanie na temat filmu. Sama pójdę do kina, nie będę oglądała się na złe recenzje. Zmierzch kilkakrotnie dostał Złote Maliny, a według mnie taki zły nie był. Swój osąd przede wszystkim.

jrkan

O rany jeśli beautiful creatures dostało 45 % a nie byłam wstanie znieść tego filmu to aż się boję filmu który dostał 14 %