dlaczego w ostatniej scenie ich złapali, niby intruz był z grupą i po stronie ludzi, dlatego nasuwa
sie pytanie dlaczego oni ich złapali???
dziwne, przecież tam też ludzie byli, myślałem że ludzie sie ukrywają a nie pchają w gniazdo pszczół
Skoro mieli Duszę po swojej stronie, to nie było to takie niebezpieczne, zawsze 'ich' Dusza mogła spławić inne Dusze. Chyba warto zaryzykować, jeśli mieli szansę na znalezienie innych ludzi?
możliwe, ze zatrzymali ich ponieważ mysleli że jadą tam "zarażeni" i chcą ich uwolnić tak jak to zaczeli robić bohaterowie pod koniec filmu;)
skoro wszyscy byli po jednej stronie to nie było powodu żeby uciekali przed nimi..proste i ligoczne,następnym razem badz bardziej uważny oglądając.
Ciężko wyjaśnić bez spoilera, zatem [NIŻEJ SPOILEER!]
Zostało to sensownie pomyślane by zmylić oglądacza <udało im się> to miało wyglądać jak Seekerzy polujący na nich i scena miała wyglądać jakby chcieli ich złapać, i nie da się tego logicnzie wytłumaczyć bo to miałbyć na moje oko zwód taktyczny^^
Szukali ludzi, ale żeby lepiej zrozumieć to najlepiej przeczytaj książkę :) tam na końcu też jest ta scena i lepiej wyjaśniona :)
jeśli chodzi o ostatnią scenę to uważam że logicznie można by tak
nie które intruzy były za słabe psychicznie wiec ludzki umysł przejmował kontrolę nad intruzem i w sposób logiczny wytłumaczy mu że robi złe i intruzy przechodzili na ludzka stronę wiedzieli że w ten sposób pomogą ludziom ja tak na polski chłopski rozum to pojmuję :-) nie czytałem książki więc nie wiem jak to wytłumaczono