Intruz

The Host
2013
6,5 98 tys. ocen
6,5 10 1 97599
3,5 15 krytyków
Intruz
powrót do forum filmu Intruz

Zawiedziony

ocenił(a) film na 4

Spodziewałem się czegoś lepszego a nie zwykłej gry słów i jakże udawanych wyrazów twarzy.
Czytając Intruza myślałem, że film będzie jednym z hitów roku, no niestety... myliłem się i całe
szczęście. Nie wiem jak Mayer'owa mogła pozwolić aby tak spiepszyć coś co było idealnie
przedstawione w książce. Odniosłem wrażenie, że ktoś kto montował (lub reżyserował) ten
film musiał coś brać bo jak można pozostawić tyle niewyjaśnionych wątków. Po prostu między
jedna a drugą sceną jest taka przepaść jak stąd na Manhatan. Kolejna sprawa, śmiech na
sali: kto widział aby deszcz padał na pustyni i to w dodatku w czasie bezchmurnego nieba? Nie
wspomnę już o źle dobranych aktorach - nie wliczając w to wuja i jego siostry.

Reasumując w skrócie, zmarnowali potencjał po całej bandzie.

ocenił(a) film na 3
Arrent

zgadzam się z Twoją opinią w 100%
Wiedziałam że film będzie gorszy od książki, bo zwykle tak jest, ale nie spodziewałam się że aż tak..

ocenił(a) film na 6
Arrent

Mnie równiez film bardzo zawiodl, osobom ktore nie czytaly uprzednio ksiazki moze sie wydac po prostu niezrozumialy. Wewnetrzne dialogi bardzo okrojone a dobrani aktorzy nietrafieni, szczegolnie Ian, porazka.

ocenił(a) film na 5
dzaasta1946

nie czytałem książki, film wydał się nudny, i na pewno nie jest z gatunku thrillera