Intruz

The Host
2013
6,5 98 tys. ocen
6,5 10 1 97601
3,5 15 krytyków
Intruz
powrót do forum filmu Intruz

I fani wypisują farmazony, że "nie jak Zmierzch! Nie! Ambitne! O ludzkości, to się może okazać
prawdą!". Błagam Was, czy tolerancja przeciętnego widza i czytelnika spadła już na tak niski
poziom, żeby zachwycać się kloaką pokroju kolejnego "Atlasu Chmur" i innego pseudo filozoficznego
syfu o egzystencji i ludzkości? Tylu NORMALNYCH twórców poruszyło już ten temat nie ocierając
się o złożoność teorii z serwisu NIEPRAWDOPODOBNE czy innych onetowsko/wirtualno polskich
portali spiskowych, ale nie, polska i zagraniczna widownia bez końca zachwyca się takimi
zatwardzeniami światowej popkultury. A potem płacz i zgrzytanie zębów - czemu polskie filmy są
złe? Bo takie amerykańskie filmy oglądacie - kretyńskie. STEPHANIE MEYER DOBRA PISARKA
XD SUPER FILM AMBITNE SAJENS FIKSZYN XD Zdajcie najpierw testy gimnazjalne.

Mr__Pink

akurat tym filmem świat się raczej nie zachwycił patrząc na box office a już napewno krytycy się nie zachwycili

ocenił(a) film na 10
julcia2805

Jejku! Ale reakcja. To już na film rozrywkowo pójść nie można i powiedzieć, że dobry był? Ja byłam i mi się podobał. To znaczy, ze jestem kretynką? Mam dwa kierunki studiów i dwa magistry. Więc chyba test gimnazjalny zdam. A film polecam.

ocenił(a) film na 3
Lilo22

Dwa magistry to żaden argument, bo i zależy czego :D Turystyki i rekreacji :D? Magister sztuki :D? PEDAGOGIKI albo TEATROLOGII może xD Oczywiście, że można pójść na film rozrywkowo. Ludzie chodza rozrywkowo na film. I potem nagle polskie komedie romantyczne dużo zarabiają i powstaje Kac Wawa, dziewczynki lubią romanse i wampiry to Zmierzch zarabia, bo tak sobie wybieracie te rozrywkowe filmy :D Banda kocich członków XD

Lilo22

A czy ja gdzieś napisałam że nie można. Jak dla mnie każdy może zachwycać się czym tylko zechce - dla rozrywki, dla sztuki - dlaczego tylko chce. Stwierdziłam jedynie dwie rzeczy:
1) że krytycy filmowi film zjechali
2) że ma marne wyniki w box officie co oznacza że tłumów do kin nie przyciąga

O ile pierwsze się nie zmieni to drugie może ulec zmianie.
Jednakże moje stwierdzenie tych dwóch faktów nie ma żadnego związku z tym jakie mam zdanie na temat osób które film obejrzały i im się podobał.