Intruz

The Host
2013
6,5 98 tys. ocen
6,5 10 1 97601
3,5 15 krytyków
Intruz
powrót do forum filmu Intruz

ja napisałam już własny scenariusz do tego filmu i jak teraz nakręcą go gorzej niż ja bym to zrobiła to będę baaaardzo zła. Przecież tu trzeba pokazać istotę człowieczeństwa, miłość, nienawiść, strach, cierpienie... Trzeba wybrać najważniejsze cytaty z książki, a to nie łatwe, bo jest ich mnóstwo, no i błagam - Jared musi być przystojny!

użytkownik usunięty
szajba1

Ian też :D

<za krótki>
<za krótki>
<za krótki>

ocenił(a) film na 4

Ja mam nawet propozycje dotyczącą wujka Jeba:)
Czytając książke widziałam Sam'a Elliott'a w tej roli, co wy na to?

ocenił(a) film na 3
tusia1985_20

Znalazłam taki oto coś:) z Intruza: http://img175.imageshack.us/img175/6695/thehostdvdbyanab.jpg i jest tam właśnie Sam'a Elliott'a wygląda świetnie i by posował do roli Jebe. Ian i Jared nawet świetnie wyglądają oczywiście to amatorsko zrobione ale świetnie wygląda zobaczcie i sami oceńcie.

szajba1

cóż, ja myślę, że scenariusz będzie dobry, w końcu napiszę go andrew niccol, którego uwielbiam za , pana życia i śmierci i truman show... ludzie, jak to dobrze, że nie zrobi tego taka hardwicke. książke przeczytałam z ciekawości, na pewno lepszy pomysł niż na ten przeżuty zmierzch(który też połknęłam z ciekawości), ale te słodziutkie zakończenia meyer jakoś mnie denerwują...cóż.. pozdrawiam

ocenił(a) film na 6
szajba1

No i nie udało się...