Intruz

The Host
2013
6,5 98 tys. ocen
6,5 10 1 97601
3,5 15 krytyków
Intruz
powrót do forum filmu Intruz

To jest cos podobnego do "zmierzchu" ( czyli cos co nie kazdemu moze sie spodobac) czy raczej
ksiazka lepsza/ciekawsza. Tak ktora moze sie spodobac komus kto nie przepada za zmierzchem

ocenił(a) film na 8
eZio89

"Intruz" jest zupełnie inny od zmierzchu. Nie ma tu żadnych wilkołaków, wampirów i innych tandetnych historyjek dla nastolatków. Jest o wiele lepszy, i o wiiiiiiele ciekawszy. Myślę, że historia powinna spodobać się większości .. ciekawe tylko jak wykonanie filmu.

ocenił(a) film na 10
Aniutek22_05

Film póki co ma dobrą obsadę i reżysera. Na razie wszystko zapowiada się jak najlepiej. Na film na pewno pójdę.

Lilo22

Książka genialna, film zapowiada się dobrze. Ale co do aktorki, która gra Melanie. Jakoś nie pasuje mi do tej roli. Może dlatego, ze inaczej wyobrażałam sobie główną bohaterkę Intruza.

ocenił(a) film na 6
sweet_dreams_fw

No właśnie mi też Ronan nie za bardzo pasuje do głównej roli. Jeszcze filmu nie widziałam ale szczerze mówiąc to nawet w zwiastunach mi się nie podobała.

ocenił(a) film na 7
eZio89

Zgadzam się, że książka lepsza od Zmierzchu, a przynajmniej historia.

ocenił(a) film na 8
eZio89

Jak dla mnie, książka jest świetna. Nie ma nic (poza autorką ;)) wspólnego ze Zmierzchem.

ocenił(a) film na 4
eZio89

Książka, mimo podobieństw, ma całkiem różna tematykę od Zmierzchu. Porusza kwestie moralne i wartości w życiu człowieka. W Sadze najważniejszym tematem była miłość Edwarda i Belli, w Intruzie najważniejsza jest miłość do rodziny, bliskich, pięknego świata.

eZio89

Mi się intruz bardzo podobał, mimo że za zmierzchem nie przepadam

eZio89

Mi się intruz bardzo podobał, mimo że za zmierzchem nie przepadam

ocenił(a) film na 9
eZio89

Zdecydowania książka "zmierzch" o wiele lepsza niż "Intruz"... "Intruz" jak dla mnie zbyt nudny...

ocenił(a) film na 7
paula1456

Rozumiem, że każdy ma inne zdanie i gust, ale że what? :D. To chyba żart, bo Zmierzch nie dorównuje Intruzowi. Ale się uśmiałam.

Hadley

No wiesz,dla niektórych może być nudny bo nie paradują tu świecące wampiry xD
Ja też uważam,że Intruz jest lepszy,ale styl autorki nadal jest tragiczny no i te dialogi książkowe między Wandą a Melanie.

ocenił(a) film na 7
eZio89

"Intruz" ma większe przesłanie, jest o wiele ciekawszy <3 wolę go od "zmierzchu"...

ocenił(a) film na 10
dostepe

Ja uwielbiam zarówno książkową serię Zmierzch jak i " Intruza " i ciężko mi wybrać co jest lepsze . W końcu to dwie zupełnie różne historie i obie są bardzo ciekawe . Jednak obiektywnie muszę przyznać że " Intruz " jest chyba nieco lepszy a już napewno bardziej wciągający niż np. " Księżyc w Nowiu " ( najgorsza część Sagi ) :)))