wie ktos kto zagra ta dziewczyne... kurde, nie pamietam jak miala na imie co na koncu ksiazki
przenosza wande z melanie do niej wlasnie? bo jestem ciekawa ale chyba jej nie ma w obsadzie
:)
Też już pytałam. Chyba nie wiadomo. Bardzo jestem ciekawa. chociaż z drugiej strony fajnie, jak nie zdradzą. Będzie takie napięcie, gdy nadejdzie moment przebudzenia Wagabundy w jej własnym ciele... <3
Ponoc Emily Browning ma ją grać, ale w głębi duszy mam nadzieję, że jednak nie ona bo: a) jest trochę za stara (26 l) i niby to nie przeszkadza, ale Pet była nastolatką, a poza tym jeśli będzie kontynuacja książki a co za tym idzie filmu, to dziwne aby nastoletnią dziewczynę grała 30-latka, b) z wyglądu trochę mi nie pasuje choć i tak nie jest źle, c) i tak wolę AnnaSophie Robb! :-D
Emily Browning znam tylko z Sucker Punch i średnio mi się tam podobała. Tzn. No... Nie pasuje mi do Wandy. Anna Sophie Robb chyba też nie za bardzo. W sumie, to sama nie wiem...
No tak... Zobaczymy. Do Melanie też nie mogłam się przyzwyczaić. A im częściej oglądam zwiastun, tym bardziej się przekonuję, że może to nie taka zła obsada.