Dzisiaj byłam na pokazie przedpremierowym i film naprawdę mnie pozytywnie zaskoczył. Dla
wszystkich osób,które tak krytykują go ze względu na nazwisko Meyer polecam- obejrzeć a potem
krytykować. Pominięto kilka wątków ale nie zmienia to ogólnej fabuły. :) Ian boski! ^^
Uspokoiłaś mnie trochę. Z każdej strony słyszę negatywne opinie, a długo czekam na ten film. Jeżeli Ian boski - to pójdę jutro choćby ze względu na niego ;)
Również byłam na pokazie i film pozytywnie mnie zaskoczył. Różni się w pewnych momentach od książki, ale nadal utrzymuje ogólny zarys. Ronan świetna w roli Melanie.
Nie żałuję, że byłam, ale niestety nie było warto. Szłam z parszywym nastawieniem, że film będzie zły, a i tak jestem zawiedziona. Brakowało mi w nim rozmów, wątków, reakcji... Jestem prawie pewna, że gdybym nie czytała wcześniej książki nie wiedziałabym o co chodzi w wielu momentach. I pewnie po takim filmie nie chciałabym przeczytać książki... Szkoda, bo naprawdę chciałam, by film mi się podobał.
Również byłam dzisiaj w kinie na pokazie przedpremierowym :) . Film naprawdę świetny. Warto obejrzeć, a ci którzy czytali książkę nie zawiodą się :) . Jak to zawsze w ekranizacji książek pominięto kilka wątków, ale i tak wyszło to bardzo dobrze . A Ian i Jared ... boscy ! :) .
Hej :) Możecie mi napisać jak to jest z tym pokazem przedpremierowym? Film jest po angielsku czy z napisami, czy jak?
Jest tak samo jak byś poszła do kina po premierze . Film z napisami i tyle :) .
Film według mnie naprawdę warto zobaczyć. Zgadzam się, że Ian i Jared wspaniali. Ronan zagrała nawet nieźle, ogólny watek zachowany. Film naprawdę był super.
Wróciłam właśnie z kina. Cóż po przeczytaniu książki miałam ogromne wymagania co do filmu. Usiadłam w fotelu i od pierwszej minuty nie mogłam oderwać wzroku od ekranu kinowego. Jak dla mnie genialny - opuścili jakieś sceny, kilka zmienili, ale ogólnie ta książka była potężna więc nie dało się umieścić wszystkiego jedyne co mi się nie podobało to aktorka (E.B), która na koniec zagrała Wandę była zbyt sztuczna. Najbardziej podobała mi się aktorka grająca Łowczyni, genialna, świetna wieli wow dla niej, idealnie pasowała do tej roli - taka sukowata. Ogólnie oceniam film na super, naprawdę warto obejrzeć, i pomyśleć nad tym, że serio mi niszczymy nasz świat i siebie nawzajem jak to zauważył dusze.