obejrzałam przypadkiem i nie żałuję. Mega pokręcona intryga i powiązanie wszystkich opcji. Polecam każdemu. Tylko uważnie patrzcie i słuchajcie, żeby na koniec powiązać to w całość, a zrozumiecie geniusz filmu :)
bardziej zagmatwać nie mogli. to mi powiedz ten zastrzelony na końcu był ojcem barmanki - mówi nawet czy ja cię skądś nie znam - i ojczymem swojej nowej żony? na oczach córek zakopał ich matkę i poszedł z świat, a je zostawił u ciotki ?
słaby film - miejscami przewidywalny - miejscami bez sensu - pomysł dobry ale wykonanie - albo ten typ najpierw chciał iść na psy z barmanką a jak rozgryzł sprawę to siedział cicho - chociaż w sumie nie popełniły przestępstwa - chyba.
a mnie zaskoczyl :) po 50 minutach bylam pewna,ze wiem o co chodzi-rozgryzlam to! a im blizej konca tym bardziej mie zaskakiwal - wniosek - w ogole nie rozklimilam tego na poczatku :P film mi sie podobal-intryga niezle zagmatwana. Jedyny co mnie zastanawialo to wlasnie ten ojciec na koncu - wygladal dokladnie jak ojczym Alex...