PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=493609}

Inwazja: Bitwa o Los Angeles

Battle: Los Angeles
2011
5,6 48 tys. ocen
5,6 10 1 48339
4,8 18 krytyków
Inwazja: Bitwa o Los Angeles
powrót do forum filmu Inwazja: Bitwa o Los Angeles

No niestety poza niezłymi efektami specjalnymi , film ma niewiele do zaoferowania . Scenariusz-słabiutki , wygląda to jak jakaś reklamówka USMC . Plus za efekty specjalne , reszta taka sobie . Chwilami miałem wrażenie , że oglądam nieco przydługi trailer jakiejś nowej gry komputerowej np: Call of Duty - Battle LA ;-) . Hmm niestety dobre filmy SF nadal mogę policzyć na palcach jednej ręki...

sith1972

Też jestem nieco rozczarowany tym filmem. Może miałem zbyt ogromne oczekiwania wobec tej pozycji. Teraz już wiem dlaczego ten film jest porównywany do Black Hawk Down. Końcowa scena gdzie główni bohaterowie uzupełniają amunicję i wracają na pole bitwy od razu mi się skojarzyła z Black Hawk Down.

ocenił(a) film na 10
sith1972

ciekawe gdzies ty ten film oglądał

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 5
whiskas

tak na telewizji "TRWAM"

whiskas

nie każdy myśli jak pierd0lony złodziej biedaku

ocenił(a) film na 2
SHOGUN_

Kórwa , skoro taka wytwórnia wydaje miliony dolców dla jednego aktora za rolę , to niech odpali mu mniej a resztę zainwestuje w zabezpieczenia przed piratami . Przez takie ściąganie z internetu Wytwórnia zarobi nie (przykładowo ) 200 mln tylko 150 mln , no naprawdę szkoda mi ich " Biedaków " . A ty SHOGUN - suck my dick ( twice )

ocenił(a) film na 5
piotrek78_filmweb

W internecie póki co jeszce nie ma tego filmu , a jak się pojawi to uwierz mi-nie będę tego ściągał :-)

ocenił(a) film na 5
agahub37

Odeon - Manchester premiera w Anglii była 11.03