PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=493609}

Inwazja: Bitwa o Los Angeles

Battle: Los Angeles
2011
5,6 48 tys. ocen
5,6 10 1 48341
4,8 20 krytyków
Inwazja: Bitwa o Los Angeles
powrót do forum filmu Inwazja: Bitwa o Los Angeles

Tak patrze i śledze ten filmweb, obserwuje wasze tematy, komentarze i stwierdzam, że
raczej w moim życiu nie wybiorę się do kina!!! Sami krytycy, polska komedia gniot!!!
amerykańskie sci-fi gniot, no dobra zostanę z żoną w domu i będziemy oglądać "M jak
Miłość"

artek02_2

A czego się spodziewasz ? Dziś coraz trudniej wymyślić oryginalny scenariusz i na dodatek dobrze go wyreżyserować. Jeszcze parę lat i w kinach będą królować odgrzewane kotlety.

ocenił(a) film na 1
artek02_2

Hej, to może sobie pośledź imdb, jadą tam po tym filmie Amerykanie i ludzie z innych krajów. Może wtedy przestaniesz wiązać narzekanie na ten film z filmwebem czyteż złym Narodem Polskim.
Film ma tam równie niskie oceny!

Parę cytatów pozwolę sobie przetłumaczyć:
"Ten film jest kręcony jak Bourne z epilepsją"
"Kosmici mają zaawansowaną broń ale nie mieli czasu nauczyć się jej używać"
"Potrzeba całej masy strzałów żeby zabić pierwszego kosmitę, ale po chili wystarczy jeden żeby najeźdźca eksplodował"
"Przy każdym ważnym trafieniu cała akcja staje w miejscu żeby marines mogli razem krzyknąć "hoo-rah"
"Drużyna nie ma słabych punktów, każdy był bohaterem więc koniec końców nie było żadnego bohatera"
itd, itd.

Jest oczywiście dużo pochlebnych recenzji, ale jakoś średnia ocen: 6,5 na 11.500 oddanych głosów zaskakująco tego faktu nie odzwierciedla...

ocenił(a) film na 9
LukeBB

@arte02_2
Zgadza się jaki by teraz film się nie pojawił to gniot sami fachowcy śmiać mi się chce .Co byś nie napisał to zaraz obrzucą błotem nawyzywają od szczeniaków i McDonaldów tak jak mnie w którymś poście a okazuje się że jestem starszy od połowy użytkowników.Doszukują się jakichś głębi w Inwazji .Szukanie na siłę wad .W taki sposób to z kazdego filmu mozna zrobić gniot.Dlatego ja nigdy nie sugeruję się opiniami innych tylko poszedłem obejrzałem i nie żałuję.Tak to faktycznie nigdy bym do kina nie poszedł.